Hej wróciłam, znowu z pół godz. nadrabiania. Widzę, że tamty biustów, stażów małżeńśtkich i znowu

jedzenia na tapecie

No my z M obchodzimy w tym roku 10 r ślubu :-) to najpiękniejsze 10 lat jakie miałam ... nie zamieniłabym ani chwili a znamy się 13 lat... normalnie jak łyse konie.
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNOM ZA WSPARCIE Z BÓLEM GŁOWY I DZIWNYMI BÓLAMI PO PRAWEJ STRONIE....
Ból głowy na prawdę po kawie...minął....
A APAP rzeczywiście mało mi pomógł... dziwne bo zawsze pomagał...
Ja jednak z tych bardzo strachliwych że coś złego się dzieje, dobrze chyba, że mój gin za granicą bo pewnie już bym leciała....Czasem myślę, że....za dużo myślę...

no ale kurcze to silniejsze o de mnie... fajnie byłoby co jakiś czas wiedziec , że jest ok np. raz na tydzień

zerknąc posłuchac i już....
Co do cycków :-) moje urosły może z pół rozmiaru na razie...są owszem zdecydowanie większe ale włażą w dotychczasowe biustonosze bez uciskania.
Brzuchol mam największy po południu bo po jedzeniu w ciągu dnia to maskara...No ale czekam na ten taki twardy taki już prawdziwy ciążowy oj czekam

teraz pewnie bez problemu weszłabym w normalne ciuchy bo więcej mam wzdęty i najedzony niż ciążowy...
MMKA - MÓJ szef zareagował bardzo podobnie do Twojego... Też sobie chwilę z nim pogadałam, ale ja mam generalnie dobre relacje z szefem więc się nie zdziwiłam, że się tak zachował. U mnie jednak jest problem bo nie mam zastępstwa...no ale mam nadzieję, że szef da radę...
JA DZIŚ ZWARIOWAŁAM I KUPIŁAM
CHEESBURGERA Z BIEDRONKI 
NO taką chcicę miałam...a że u rodziców pomidorówkę wtrząchnęłam to po powrocie do domu taką chemią poprawiłam...m
MEWA - MOJE zaufanie zawiodłaś... niestety trzeba miec fantazję i chyba chorą psychikę, żeby takie rzeczy wyprawiac, o takich rzeczach pisac...igrac z nami, z życiem, z naszymi uczuciami... uważam, że powinnaś się leczyc...
CHYBA PSYCHIATRA tu więcej zdziała niż psycholog.