reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziękuję za tak serdeczne przyjęcie. My już wakacje mamy za sobą :tak: byliśmy tydzień na mazurach. I właśnie tam okazało się, że rodzinka się powiększy. Na razie nikomu nic nie mówimy, ze względu na to co wydarzyło się dwa miesiące temu. Czekamy do wizyty 27 lipca i mamy ogromną nadzieję, że USG wyjdzie dobrze i będziemy mogli pochwalic się tą ogromną radością z całym światem :-)
Do tabelki się dopisałam :)

reklama
mouse kochana jesteś ze Szczecina super mieszkamy nie daleko:) super że masz już za sobą potwierdzające usg i najważniejsze że wszystko ok.

Która z was robiła bete? w 4 tyg ciązy?

Ja jeszcze nie robilam zadnych badan, jak czytam o becie to sie stresuje, bo mieszkam w usa I nawet nie wiem czy oni cos takiego tu robia, pierwsza ciaze mieszkalam w pl wiec wszystko bylo dla mnie jasne, a tutejsza sluzbq zdrowia nie nalezy do najlat2iejszych... zreszta bede prywatnie chodzic do pl gin.... dzis paskudnie sie czuje, jestem rozdrazniona totalnie, tesknie za pl, mialam pod koniec lipcq leciec I zrobic niespodzianke ale jak widac nwrazie musze odpuscic.... nawet nie pamietam jak to jest z tym lataniem w ciazy. ... kurcse ale nas tu duzo ;) I w kincu mam Was w telefonie ;)

Mam tu siostre I poznalam swoja druga polowke..... I tak jakos wyszlo chociaz zawsze zqpieralam sie ze nigdy tu nie wyladuje...heheh ale nigdy nie wolno mowic nigdy ;) .... mamy 7 h roznice dlatego najczesciej pisse gdy Wy juz smacznie spicie.... wlasnie wrocilam od kolezanki, opo2iadala mi, ze Jej kolezanka wczoraj urodzila 3ciego synka , a lekarz3 do konca ciazy mowili, ze bedzie dziewczynka..... pokoj rozowy ubranka rozowe .... zdrowe najwazniejsze, w pierwszej ciazy juz w 16tyg powiedziql mi gin, ze bede miala najprawdopodobniej synka nie byl pewny, ale pozniej za kazdym razem potwierdzal;) teraz jakos jestem bardziej wystraszona, bardziej przezywam mam nadzieje, ze w pon na wizycie sie uspokoje.... pojechalam na chwilke dzis do pracy I jedna z moich kolezanek, ktorej 2miesiac temu zmarla mama, mowi do mnie tak; snilas mi sie pol nocy, co sie obudzilam I zasnelam to ten sen sie ciagnal, snilo mi sie, ze przylozylas moja reke do swojego brzucha I powiedzialas, ze jestes w ciazy I zebym dotkn3la swojego, bo ja tez jestem,mija mama vylabprzy tym ibprzytakiwala.... czujecie???? Zaczelam sie smiac, pozniej cos mnie podpuscila, bo slyszala jak mi szwagier gratulowal I Jej powiedzialam, bo nie wiedzialam co zrobic....mysle, ze skads slyszala I mnie podpuszczala, ale co tam....zabawnie jest.... przepraszam jak pisze cos niegramatycznie, ale pisze na tel I denerwuje mnie to bardzo... dzis pierwszy raz moj shn3k poszedl z 15letnim kuzynem sam beze mnie do kina- ale mi sie chlopak z niego robi ;)... mialam czas na zakupy w koncu sama.... cos wspanialego.... ;) jutro do pracy..... za bardzo mi sie nie chce... ale na pewno nudzic sie nie bede ; ) tak wiec przepraszam Was Kochane bwrdzo ale zasypiam na siedzaco....uci3kam do spanka, zycze Wam wszystkim przecudnej, ci3pl3j I spokojnej niedzieli ;) dobranoc

ale tego naskrobałyście już myślałam że nie nadrobię zaległości ale udało się :)

no to trochę o mnie mam na imię Monika mam 29 lat jestem ze Śląska i za sobą mam jedną ciąże dzięki której mam 5 letnią córkę Emilkę z moim jak na razie żyjemy bez ślubu bo oboje jesteśmy po przejściach i jakoś nam się nie śpieszy mój ma 4 letnią córkę i dla tego pragnie syna. To chyba tyle :D

miłego dnia życzę

cześć

wczoraj cały dzień przespałam tak mnie muliło :-( chyba to od tych końskich dawek luteiny bo zanim zaczęłam je brać to czułam się znośnie............ ale jak dzidzkowi ma to pomoc to wytrzymam!!!

u nas dziś ładna pogoda bo wczoraj lalo caly dzień i miałam wrazenie ze Kurczak dom z nudów rozniesie.............

Ide leżec i pomarudzić mężowi bo widze ze już nie spi, poki mam sile :-D

hej
U nas pogoda piekna,ale nie jest upalnie co mnie cieszy,
Zaraz wybywamy z corcia na spacer.

Jutro znow do pracy wiec trzeba wykorzystac ten wolny czas.

Witam wszystkie nowe/przyszłe mamusie:happy2:

Mamusia synka, będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Katrine, my planowaliśmy wyjazd nad jezioro – jakieś łódki, kajaki itp. ale w związku z moim nieplanowanym krwiakiem mam l4 i muszę leżeć… ale są rzeczy ważne i ważniejsze i zdrowa fasolka wynagrodzi wszystko!
A w następnym tygodniu na pewno do rodziców na wieś pojadę z rodzinką poobcować:-)

A wczoraj cały dzień bez plamienia, tylko wieczorem troszkę:-) chyba się wchłania... jutro o 12:00 na wizytę kontrolną

Mouse, Maqa fotogeniczne macie kruszynki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry