secreto dziekuje bardzo za te informacje

troche mnie tym pocieszylac!!
mamusia synka nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze tylko duzo odpoczywaj!!!
maqa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN I SPELNIENIA WSYZTSKICH MARZEN!!! :-)
Daj znac jak tam wizyta!
ja tez się ciesze, ze jest to forum i oczywiście wy, bo to jest chyba jedyna rzecz, która powstrzymuje mnie od wariowania hehe Super jest tez to, ze z wami mogę podzielić się obawami oraz uczuciami, bo na razie nikt oprocz was i meza nic nie wie
MewaŚmieszka ciesze się, ze wszystko dobrze :-) ja jeszcze musze troszke poczekac, żeby zobaczyc czy wszystko dobrze
kotti2 ja tez tak mam, ze rano nie mogę spac, a wieczorem to najchętniej o 8 już bym spala

, no ale takie uroki bycia w ciazy hehe
kasiulekk to musisz odpoczywac i się oszczędzać i wszystko będzie dobrze!!!
Tymuniek na pewno będzie wszystko w porzadku!!! Tylko się nie zamartwiaj za duzo bo to jest najgorsze!!!
mouse23 ja mam tak samo jak ty: jak mialam objawy to narzekalam i teraz tez mi wszystko przeszlo i tez zaczelam się martwic. Mój maz na to powiedział, ze tak ma być, ze przeciez nie będzie nas bolec i wogole przez cale 9 miesiecy
no i troszke o mnie:
Mam na imie Monika i mam 26 lat. Jest to moja pierwsza ciaza i dlatego wszystko strasznie przezywam i się przejmuje. Pracuje w korporacji w Krakowie jako przedstawiciel handlowy na rynek niemiecko jezyczny a oprocz tego koncze wlasnie studia – Zarzadanie kadrami. Tak naprawde to już skończyłam tylko jeszcze musze prace napisac i się obronic, ale jakos mi to nie idzie

Jestem mezatka i za miesiąc będziemy mieć druga rocznice slubu. :c) A mieszkam w Dojazdowie, malej miejscowości zaraz za Krakowem.
Ale sie rozpisałam…
Milego dnia wszystkim zycze!!!!! :-)