reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Wróciłam od gina!

Wszystko wyglada ok jest pecherzyk 5 mm (we wtorek nie było) fasolki jeszcze nie było widac bo to jeszcze za wczesnie, infekcji rzadnej nie mam powiedział ze moge lactovaginal profilaktycznie i ten prenatal uro care tez moge brac. torbiel jak była tak i jest 6x4 cm spawdził taka sama była 2 lata temu a ja znalazłam usg z przed 12 lat i tez tam była takze sie nie przejmuje.Mam przyjsc za dwa tygodnie.

mewasmieszka widziałas fasolke czy tylko pecherzyk? i jakiej wielkosci ?

reklama
Witam nowe mamusie! jestem juz bo oczywiscie rano nie mogę spać:-( za to wieczorem padam na twarz:eek: tez tak macie? odnosnie prosby Karolinusi przedstawie sie;-)(mysle ze to fajny pomysl zebysmy sie lepiej poznaly) :tak:: Mam na imię Katarzyna, mam 22 lata(jeszcze:-D) nie mamy jeszcze dzidziusia,z zamiłowania do maluchów studiuje (ostatni rok) Edukacje wczesnoszkolna z wychowaniem przedszkolnym , niestety na razie nie pracuje w zawodzie: jestem fakturzyska/informatykiem. Jestem z województwa podkarpackiego:)) aa Wy?:happy:

Mrowkaa ja przed IUI miałam robione usg i wtedy żadnej torbieli też nie było, tylko pęcherzyki i ta torbiel która mam (nie wiem czy nie dwie, bo już się pogubiłam) powstała właśnie z niepękniętego pęcherzyka. Ja się zmartwiłam, bo dwóch lekarzy mi powiedziało, że mam się bardzo oszczędzać, nie robić żadnych gwałtownych ruchów, żeby ona się nie skręciła wokół jajnika. No i jak tylko jakiś mocniejszy ból to szybko do szpitala, bo może to oznaczać, że pękła.. ciągle mnie boli jajnik, ale tak że da się wytrzymać. Może w końcu przestanie:-)

Marcia, MewaŚmieszka - gratuluję pęcherzyków!:-) to widzę, że mój pęcherzyk jest jakiś strasznie duży w porównaniu z Waszymi, bo ma 13mm... nie powiedział mi lekarz czy to za dużo czy ok, mam tylko napisane, że taka wielkość pęcherzyka odpowiada 5t4d ciąży.

Miłego dnia dziewczyny!:-)

maqa , SPEŁNIENIA MARZEŃ - WSZYSTKICH :-):tak: a pierwszym krokiem do ich spełnienia niech będzie dzisiejsza wizyta z samymi pozytywnymi wieściami :-)

kotti i inne dziewczyny, skoro tak tak troszkę o sobie:
mam na imię Katarzyna :happy:, 31 lat w tym roku stuknęło:confused2: pracuję w małej spółce, w której robię wszystko, czego szef nie robi :baffled: jestem zaręczona z moim J od 1,5 roku, chociaż do ślubu nam się nie spieszy - oboje jesteśmy po przejściach... mój J ma wspaniałego synka, z którym nieskromnie napiszę, lepiej się dogaduję niż on sam:-D to moje 3 podejście do macierzyństwa i mam nadzieję, tym razem zakończone sukcesem:-)

I pochwalę się, że wczoraj bardzo malutko plamiłam (kilka kropek przez cały dzień) i dzisiaj na razie spokój :-)

Jadę dzisiaj na cały dzień na działkę, by tam wylegiwać dla odmiany:-) cały tydzień w czterech ścianach...:dry:

mi z usg wyszło, że chyba zarodek ma 2,8mm a pęcherzyk nie wiem :) ale to odpowiadało 5 tyg i 6 dni ciąży

OneMoreTime a takie krwawienia to normalne?Nie powinnaś iść do lekarza?

Ja mam na imię Paulina, mam 24 lat. Mieszkam w Krakowie. Przed L4 pracowałam na bloku operacyjnym i usypiałam dzieci do zabiegów operacyjnych. Teraz tak nudzę się w domu, że nie potrafię sobie miejsca znaleźć :) Od prawie roku mam męża i psa:) To będzie pierwsze dziecko.
Miłego dnia dziewczyny!

Dziewczyny zauważyłam dziś rano brązowe plamy tak się boje idę do szpitala mam nadzieje ze nie przeżyje horroru:(
Mam na imię OLA mieszkam w zach-pomorskim aktualnie pracuje mamy 2 dzieci 14 i 4 latka.

secreto, ja mam krwiaka obok fasolki. Kilka dni po terminie @ a tym samym po pozytywnym teście zaczęłam plamić.Poszłam na IP i okazało się, że zrobił mi się krwiak 1x1 cm. Jestem teraz na zwolnieniu z przykazaniem leżeć ile się da:tak:Powinien się wchłonąć, ale będzie co Bóg da...

Tymuniek, no to leć:tak: nie masz suwaczka, więc nie wiem jaki to jest etap ciąży, ale opcje są 2: albo się zagnieżdża Twoja fasolka i to całkowicie normalne:tak: albo krwiak jak u mnie i też niczego to nie przekreśla:tak: innej opcji nie zakładamy;-), więc idź - sprawdź i będziesz spokojniejsza!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry