reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kasiulekk jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to dla świętego spokoju zapytaj jeszcze jednego lekarza, będziesz się czuła pewniej. Ja swojego też nie posłuchałam i żeby się uspokoić zrobiłam posiew moczu. Lepiej spać spokojnie :)

reklama
kasiulek na temat globulek nie podpowiem nic bo nie mam pojecia, jesli nie masz przekonania do swojego lekarza to skonsultuj sie z innym. Mi w sumie pękły 2 pecherzyki aa 3 zostal wiec tez moge obawiac sie torbieli, ale mysle pozytywnie ;)))

[FONT=&amp]Dzień dobry![/FONT]

[FONT=&amp]Jak mija dzień? U mnie zleciał na sprzątaniu, ale to syzyfowa praca… Teraz powoli zbieram się do endokrynologa.[/FONT]
[FONT=&amp]Tymuniek witamy! Rozgość się [/FONT];-)

[FONT=&amp]
Siasia, marcia
kciuki za wizytę &&&&&&&& Czekamy na wieści.[/FONT]

[FONT=&amp]monisia witaj! Mamy ten sam termin porodu. [/FONT];-)[FONT=&amp] Jesteście niesamowitymi szczęściarzami, że udało Wam się w pierwszym cyklu[/FONT] ;-)

[FONT=&amp]
kasiulekk
spokojnie, pewnie za parę dni pojawi się i zarodek i serduszko. Trzymam kciuki, żeby torbiel szybko się wchłonęła[/FONT]

[FONT=&amp]mamcia pochwal się wynikiem testu[/FONT] ;-)

[FONT=&amp]OneMoreTime mi tato zrobił słoik ogórków małosolnych, teraz robi drugi. Pychaaaa [/FONT]:-D

[FONT=&amp]kotti[/FONT][FONT=&amp] Witam i gratuluje!![/FONT];-)[FONT=&amp] Nam udało się po 2 latach starań, też byłam stymulowana CLO, w szczęśliwym cyklu wyhodowałam trzy pęcherzyki. Wyobrażam sobie jacy jesteście szczęśliwi[/FONT] :-)

[FONT=&amp]Ewula_m Witaj!! [/FONT];-)

jesteśmy niesamowicie szczęśliwi! zresztą pewnie wiesz jak sie czujemy skoro tez mieliscie 2 lata rozczarowań. Dziewczynki powiedzcie czy macie juz jakies objawy?? i w ktorym tygodniu ginekolog powinien juz zobaczyc zarodek??

dzieki wielkie za przyjecie mnie :c) tak, bardzo sie cieszymy, ze tak szybko sie udalo a jednoczenie wogole nie jestem do tego przygotowana :baffled: i wogole to wszystkim sie zamartwiam i za duzo czytam hehe

Ja jak bylam u gin w 4 tygodniu to powiedziala, ze gdzies tak za 10 dni bedzie cos widac :c) lub gdyby beta rosla bardzo szybko to wtedy widac wczesniej wiec kotti2 mysle, ze u ciebie za niedlugo powinno byc cos widac:c) i napewno wszysto bedzie dobrze :)

Jesli chodzi o objawy to mnie od niedzieli z malymi przerwami pobolowa podbrzusze i ciagnie mnie czasami w pachwinach ale z tego co wyczytalam to dobrze, bo malenstwo sobie miejsce robi :c), a oprocz tego troche mnie mdli i wogole nie mam apetytu i w sumie do jedzenia musze sie zmuszac...

Suonko87 ja tez dzien spedzilam na sprzataniu, ale teraz szybko sie mecze, wiec strasznie wolno to idzie... dzis tez nie poszlam do pracy (wzielam na zadanie), bo jakies przeziebienie mnie lapie i stwierdzialam, ze lepiej troche odpoczac i sprobowac sie wykurowac domowymi sposobami, bo przeciez zadnych lekarstw teraz nie wolno

dostalam dzis jeszcze wynik tsh i troche sie tym zmartwilam bo wyszlo mi 4,07, wiec na 1. trymestr za duzo... ale ide we wtorek do [FONT=&amp]endokrynologa. Zobaczymy co powie.[/FONT]

kasiulek jesli nie jestes pewna no naprawde moze by bylo dobrym pomyslem jeszcze zapytac innego lekarza.

Ja tez trzymam kciuki za wasze wizyty, napewno wszystko bedzie super :D

Objawy?? Póki co właściwie brak, prócz podwyższonej temperatury ciała. No i taka dziwna euforia od kilku dni i przeczucie, że skoro tym razem była owulka to musiało się udać :) (W poprzedniej za pierwszym razem się udało, teraz za drugim)

Monisia, masz sporo czasu, żeby się do wszystkiego przygotować, na spokojnie :-)

dziewczyny, byłam u innego gina, przyjął mnie:-) wiem, że to źle jak się ma wątpliwości co do swojego lekarza, ale ja to chyba żadnemu nie ufam bezgranicznie..a jak jeszcze poczytałam na necie o tym leku, że niektórzy lekarze wręcz przed rozpoczęciem jego brania każą robić test ciążowy i jak pozytywny to nie można tego leku brać, to wyobraźcie sobie jak się zestresowałam...choć pewnie lekarz wie, co przepisuje..ale ja tyle przeszłam, że wolę dmuchać na zimne. Dostałam Pimafucin, jest wprost napisane, że nie wchłania się przez skórę i błony śluzowe, co mnie uspokoiło trochę i będę go brała. Ten lekarz zrobił mi usg, też się przeraził torbielą, mam wydruk że i na drugim jajniku mam jakąś torbiel:szok: ale ten mój lekarz prowadzący w opisie usg nic takiego nie napisał, tylko że na prawym jajniku torbiel a na lewym ciałko żółte, więc chyba wierzę w opis a nie sam wydruk zdjęcia. No nic, zobaczymy. Trochę mnie zestresował teraz ten gin.bo mówi, że powinno już być coś widać na usg na tym etapie, tzn. zarodek, ale spróbuję się nie stresować, u niektórych z Was na tym etapie też nie było zarodka, a potem się pojawił i zarodek i serducho, więc będę się modlić żeby i u mnie tak było:-)

reklama
Ewula szczęściara z Ciebie, że tak szybko udało Ci się zajść!:-) My przy pierwszej ciąży staraliśmy się prawie 8 miesięcy, teraz około roku i gdyby nie IUI, to nie wiem kiedy i czy by się udało... Trzymam kciuki!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry