farfalla88 to ja Ciebie szukałam ja Cię nie było

w sprawie tej toxo- bo ja również miałam podwyższone wyniki. Ale już się wyjaśniło, awidność już zrobiłam i wynik dobry tzn. wysoki. Dziś byłam u lekarza i powiedział, że wszystko w porządku. Tylko pamiętaj, że na to badanie się chwilkę czeka, mi mówili tydzień ale udało się przyspieszyć do 5 dni.
I też podobnie jak Ty USG będę miała na ostatnią chwilę bo 13t5d. I to już jutro!!! Się denerwuję... Chciałam iść wcześniej ale urlopy :/
Babygg wielkie gratulacje z okazji ślubu! Super, że wszystko się udało. Pochwal się- gdzie wyruszacie w podróż?
Carri witaj w gronie marcówek
secreto dasz radę tylko trzeba przysiąść i się postarać trwać w postanowieniu, że nie zabierasz się za nic innego dopóki nie napiszesz. Ja jeszcze w ciąży nie byłam ale odczucia miałam podobne jak Ty- za nic nie mogłam do tego przysiąść! Ale jak sama na siebie się wkurzyłam to teoria w tydzień poszła. A jak teoria to i reszta za nią też jakoś łatwiej, bo moja praca była badawcza. Także trzymam kciuki!
mouse23 gratulacje miesięcznicy

pamiętam jak dopiero co pisałaś o swoim ślubie.
jagna25 nie martw się o bluzeczkę- znajdzie się na pewno. Ja sama pracuję w przedszkolu i wiem na własnej skórze jaki nieład panuje przy wszelkim przebieraniu dzieci na różne uroczystości, przedstawienia. A to coś pod szafką ląduje, a to jakiś maluch na leżakowanie odłoży, a to wsadzi do torby najlepszej koleżanki ale zawsze się znajduje
kotti trzymam kciuki za Was!