Ozila
Fanka BB :)
marcia
Ty jestes jeszcze mloda , z regoly proponuja chyba po 35r albo dobrowolnie, dlatego Ci z cora nic nie mowili:-)
co do daty badania-mi powiedziano, ze nie, bo i tak sie czeka na wynik i chyba bedzie wtedy jak usg, ale sie tym nie sugeruj- oni maja tu duzo badan inaczej;-) i w innych jednostkach, np badanie krwi i moczu nie musi byc naczczo??, zobaczymy, bo nie wiem, jak pozniej bedzie z badaniem cukru, w kazdym razie widocznie inne metody badan maja;-)
Ty jestes jeszcze mloda , z regoly proponuja chyba po 35r albo dobrowolnie, dlatego Ci z cora nic nie mowili:-)
co do daty badania-mi powiedziano, ze nie, bo i tak sie czeka na wynik i chyba bedzie wtedy jak usg, ale sie tym nie sugeruj- oni maja tu duzo badan inaczej;-) i w innych jednostkach, np badanie krwi i moczu nie musi byc naczczo??, zobaczymy, bo nie wiem, jak pozniej bedzie z badaniem cukru, w kazdym razie widocznie inne metody badan maja;-)
Ostatnia edycja:
zaraz musze się ubrać i iść pozbierać pranie znów do płukanie i teraz wyniosę na strych..
chociaż nie powiem sama w szoku jestem bo spodziewałam się takich właśnie łaskotań za jakieś 2 tyg.
A najśmieszniej jak miała czkawkę, o dziwo po porodzie w tych samych godzinach dostawała czkawki:-)
... No ale tylko do 11:40. Ja dziś miałam mega kiepską noc, cały czas bolały mnie nogi tak jakby mi drętwiały. do tego spać nie mogłam...masakra. ALE apetyt cholera mam no 
...więc mały może fikać tam... na zdrowie