Cześć
No ja sprzątam mieszkanie, co prawda mąż coś tam ogarniał, ale ścierania kurzy czy mycia podłóg nie uznaje więc mam co robić po 1,5 miesiąca
Ale nie przesadzam, porobię do południa póki mam opiekę nad małym (moja mama przychodzi) a potem już maluch itp. Generalnie u mnie chyba już przesżło (mdłości, wymioty itp), ale ciągle się boję że to chwilowa zmyłka więc jeszcze nie świętuję
Jestem 4 kilo na minusie, od wizyty schudłam kilo a lekarz mówił śmiało może pani przytyć 2 kilo
Choć jak patrzę jak mi apetyt wraca to i może przytyję wręcz za dużo
Moja szwagierka jest w ciąży 3 miechy bardziej zaawansowana, ale nie wie jaka płeć bo " w szpitalu za stary sprzęt i nie widać". Co za beznadzieja.
Pozdrawiam
Moja szwagierka jest w ciąży 3 miechy bardziej zaawansowana, ale nie wie jaka płeć bo " w szpitalu za stary sprzęt i nie widać". Co za beznadzieja.
Pozdrawiam

No ale chyba wie co robi i nie chce ryzykowac , poza tym zrobila mi czystosc pochwy i pobrala cytologie po ktorej podkrwawialam ale szybko sie uspokoilo. Pytam ja o ilosc usg a ona oczywiscie ze trzeba sie ograniczyc do minimum a sama majac usg z poniedzialku gdzie gin priv zrobil mi chyba z 7 zdjec kazala sie polozyc bo ona chce sprawdzic i robila usg
nie wiem po co i na co. No dla mnie fajnie bo ja widzialam dziubaska ale skoro ma czarno na bialym ze wszystko ok i sama mowi ze trzeba sie ograniczyc z usg ? A poza tym to dzisiaj mnie brzuch pobolewa wyzej tak kluje po bokach jakby mi jelita wypieralo na boki moze macica wedruje do gory i rozpycha wszystko na boki jak myslicie?