Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, jeszcze nie uzywalam choc mam od tygodnia;-)
A z tym podglądaniem malca, to ja też mogłabym mieć w domu swój własny sprzęt usg. Moja dzidzia za każdym razem przyjmuje śmieszne pozycje. Ostatnio np. wyglądało jakby dłubała sobie w nosie
Śmieszny widok, a wzroku nie idzie oderwać od tych kilku cm wielkiego szczęścia :-)
a koszty są zdecydowanie mniejsze potem. Boję się jedynie pieluch... dlatego kupimy pampersy te najmniejsze ze 2-3 paczki a potem sobie będziemy życzyć w ramach prezentu bo od ciuszków szafa nam się nie zamyka ;-) ot każdy będzie zadowolony 
my w swoim domku już 6 lat ale nadal wykańczamy siebie i jego :-) ale radocha z każdego zrobionego drobiazgu jest.

A teksty walę synkowi te same... Ale zazwyczaj coś tam bulgocze z zaskoczenia albo no na prawdę jak już długo leżakuję ... ale to jeszcze wiadomo... smyranie :-)Natomiast na każdej wizycie mam usg, a chodzę na nfz. Może dlatego, że to znajomy lekarz, ale nie wydaje mi się.