Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olej szefową, to Ty i Twoje dziecko jesteście najważniejsi. A co to za pomysły chodzenia do pracy na L4, ja bym nie poszła. W sumie miałam taką sytuacje, ale dosadnie powiedziałam szefowi, że skoro mam zwolnienie to znaczy, że nie mogę pracować i niech radzi sobie sam;-)Witam
secreto - już się odzywam
Dzisiaj wypuścili mnie ze szpitala. Dostałam zwolnienie do 9 października. Trochę dziwnie, bo kolejną wizytę u lekarza mam 10 października popołudniu.
Szefowa jest bardzo niezadowolona i pyta się mnie czy jestem w stanie przychodzić czasami do pracy pomimo zwolnienia lekarskiego. Właściwie to czuję się dobrze i tak naprawdę jestem w stanie, ale nie podoba mi się to, że niczego nie mogę zaplanować bo cały czas muszę być pod telefonem żeby przyjść do pracy. Najpierw sama wysyłała mnie na zwolnienie, a teraz robi problemy. To jest tak niefajna sytuacja, że nawet nie mogę na krótko do rodziców pojechać do Olsztyna. Nawet nie wiem czy będę mogła pojawić się na planowanych wizytach lekarskich. Oczywiście mój przyszły mąż mówi mi, że powinnam przede wszystkim odpoczywać teraz i nie martwić się tym. Ja jestem taka nadgorliwa i dziwnie się czuję na zwolnieniu pomimo, że jest zagrożenie ciąży. Wiem, że to dziecko jest teraz najważniejsze, ale ja czuję się nieswojo wobec pracodawcy, a moja szefowa to wykorzystuje.
Tak szybko piszecie o tych wózkach... Ja jeszcze nie szukałam po sklepach, ale chyba kupię na allegro. Są bardzo tanie. Już od 450 zł można kupić fajny wózek.