reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kotti, jak inne dziewczyny pisaly nasze dzieci sie nie roznia. Nadal jestes w ciazy, nadal masz marcowy termin i nie widze przeciwskazan zebys tylko czytala forum, a zwlaszcza ze tworzymy tu rodzine, co prawda nie taka jak miliony rodzin w polsce, ale nasza inna rodzine. Trzymam za was kciuki!

reklama
Kotti jesteście bardzo dzielni,ja Was bardzo podziwiam za taką decyzję bo sama nie wiem jaką z mężem bym podjęła w takiej sytuacji... sercem i myślami ŁĄCZĘ SIĘ Z WAMI. Bez wątpienia Eryczek będzie wspaniałym chłopcem,który da Ci wiele radości a przede wszystkim będzie wdzięczny że dalaś mu życie-największy dar. trzymajcie się cieplutko i wspierajcie się nawzajem. odzywaj się co u Ciebie

hej,
Kotti napewno podjeta decyzja jest sluszna bo to wasza decyzja ,a wy sami wiecie co jest dla was i waszego synusia najlepsze. Zycze tobie, wam duzo sily,napewno dacie sobie rade.

Doczekalam sie pierwszego okresu po zabiegu, nigdy nie sadzilam ze bedzie mnie to tak cieszyc :)
Jest bardzo skapy,no chyba ze sie jeszcze rozkreci.
Wizyta dopiero 10go pazdziernika, ale mysle ze wszystko jest ok, i jak sie @ skonczy to zaczniemy staranka, co ma byc to bedzie, jak odczekam te 3-6 miesiecy to tez nikt mi nie da gwarancji ze wszystko bedzie dobrze,
Zostawie to losowi.

Odwiedziłam parę miejsc, nawet jest z czego wybierać w komisach jeśli chodzi o wózki. Gdyby była potrzeba to już dziś mogłabym tam coś kupić,bo parę fajnych okazji spotkałam. Ale nie kupuję bo za wcześnie. Fajny wózek 3w1 w super stanie można wyhaczyć za jakieś 500-600 zł.
igem- ja byłam na tych samych warsztatach, ale nic nie wygrałam ;)
Farfala - nawet się nie wygłupiaj....ciekawe co zrobisz i co zrobi Twoja szefowa jak pójdziesz do pracy i coś Ci się stanie- za to jest kryminał

kotti - Podjęliście wspaniałą decyzję! Wasz upragniony synek będzie waszą radością. Będzie ciężko, ale macie w sobie ogrom miłości i dacie radę. Modliłam się was, abyście podjęli dobrą decyzję. Jest wielu życzliwych ludzi którzy wam pomogą. A tak dla ciekawostki podsyłam adres do bloga wspaniałego chłopca z zespołem Downa - obserwuję jego poczynania od samego początku. Wspaniale się rozwija a jego rodzice są bardzo szczęśliwi. :) Staszek-Fistaszek

Kotti... gratuluję ... zwyciężyła miłość... odważna, ale piękna decyzja... Jesteście w moich myślach i modlitwie....

Farfalla... dziewczyny mają rację... olej babę i grzecznie jej powiedz, że nie... najpierw każe Ci iść na zwolnienie, później się wścieka, że nie masz na nie szans, a później się wkurza, że poszłaś... Na przyszłość niech się 200 razy zastanowi co chce...
Płacić i tak Ci musi i tyle... Jeszcze bym zrozumiała jak byś miała coś do skończenia, ona byłaby wyrozumiała, a tak... bez senstymentów, tym bardziej, że byłaś w szpitalu, więc może nie jest sprawa mega poważna, ale i tak poważna i oszczędzać się trzeba...

reklama
Witam was :-)

Sorki, ze tak malo pisze, ale po tym szpitalu probuje się jakos ogarnąć. Wczoraj dalam rade tylko zrobic obiad na szybko bo makaron ze szpinakiem i zmienic pościel w sypialni i po prostu padlam… :-( Przez te skoki cisnienia i co za tym idzie bole glowy to wogole na malo co mam sile. :wściekła/y:

Dzis tez mialam caly dzien jezdzenia, bo najpierw endokrynolog, potem wstąpiłam do pracy powiedziec ze chyba już nie wroce i ze mogą szukac zastępstwa za mnie i pozniej jeszcze babcie swoja zawozilam do lekarza i tak mi zchodzi a praca mgr czeka :baffled:

Bylam tez odebrac dzis wyniki testu Pappa i sa super bo takie:
Trisomia 21: podstawowe ryzyko: 1:891 a obliczone: 1:10931, Trisomia 18: podstawowe ryzyko: 1:2109 a obliczone: 1:42186, Trisomia 13: podstawowe ryzyko: 1:6635 a obliczone: 1:132695 :-D

Jaspis uwazaj, żeby się nie poobijac za bardzo, ale uspokoje cie, mi tez się pomalu zaczyna i tez jestem coraz bardziej niezdarna…:tak:

Mamusia synka to nie dobrze z tymi dziąsłami, ale podobno w ciazy tak często jest. :-( a zażywasz cos na to wysokie cisnienie? Bo ja mam teraz 4 tabletki żeby to unormowac, bo takie cisnienie jest przeciez niebezpieczne w ciazy, zwłaszcza jeśli to drugie jest wysokie. Nie wiem czy pisalas ale rodzilas wczesniej sn czy cc, bo przy takim cisnieniu często jest cc?

Nikusia trzymam kciuki za wizyte!!!

Jeśli chodzi o wozek, ja na pewno będę miala wielki problem z wyborem ale zostawiam to na pozniejsza pore, gdzies tak kolo grudnia pewnie zaczne się martwic hehe

Był tez temat pieluszek, u nas będą to na pewno pampersy. Nie wyobrazam sobie, bawic się wielokrotnego uzytku. I uns tez tak jest ze jeśli goscie przychodza to przynasza pampersy, wiec na poczatek będzie.;-)

Babygg powodzenia na wizycie!!!

Pinki super ze wyniki masz dobre!!!:-D

Jagna ja tez musze zrobic porządek w szafie, bo mam bardzo duzo rzeczy w które nie ma szans się zmieścić i tez pewnie bardzo Malo zostanie… Jak zostalam w szpitalu i maz mi miał przywieźć rzeczy to przywiózł prawie wszystko za Male, masakra jakas hehe

aneczek1 to weź sobie może do pracy jakis kocyk albo cos, u nas dziewczyny tak robia jak jest zimno.

jaspis no coz w ciazy się smaki zmieniaja hehe :tak:

Mrowkaa to ciasto bez pieczenia jest rewelacyjne ja tez je często robie tylko ja na sam spod daje biszkopt i pomijam powidla :-D

Secreto ja tez strasznie boje się porodu, no ale jakos to będzie mam nadzieje! Ja już bym chciala zeby byl kwiecień! ;-)

farfalla88 nawet nie mysl to takiej możliwości żeby przychodzic czasami do pracy na zwolnieniu!!! Powinnas odpoczywac i nie stresowac się praca. Twoja szefowa nie ma prawa czegos takiego od ciebie rzadac!! I jak masz zwolnienie do 9 to po prostu jak będziesz u gin 10 to dostaniesz l4 od 10, wiec tym się nie martw, bo i tak będzie ciag! Nie możesz przychodzic do pracy jak jestes na l4, bo nawet jak by cie np. ZUS skontrolowal, to co im powiesz ze bylas chwile w pracy? Możesz mieć z wiazku z tym same problemy!! Dziecko i Wasze zdrowie jest najważniejsze!

igem udanego odpoczynku w zakopanem zycze!!! :tak:

Koreczek jeśli cie tak bardzo brzuch boli to lepiej skontaktuj się z swoim gin, bo u mnie tak wlanie się zaczynalo jak wyladowalam w szpitalu. Lepiej dmuchac na zimne w takim przypadku!!!

19ania90 gratuluje chłopczyka. :-D My nadal jeszcze nie wiemy. Mi sie wydaje ze bedzie corka no ale zobaczymy. 22.10 mam polowkowe usg to powinno juz byc widac ;-)

Anetan witam!!!:-D

katrine powodzenia na wizycie!!

Kotti dobrze, ze podjęliście decyzje! Dacie sobie rade ze wszystkim i my zawsze już będziemy was przynajmniej tak wirtualnie wspierac, po zatym jestes marcoweczka i tutaj wśród nas jest twoje miejsce!!

marcia30 dzielna jestes z tym dentysta, ja teraz bym się nie odważyła!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry