Witam was :-)
Sorki, ze tak malo pisze, ale po tym szpitalu probuje się jakos ogarnąć. Wczoraj dalam rade tylko zrobic obiad na szybko bo makaron ze szpinakiem i zmienic pościel w sypialni i po prostu padlam… :-( Przez te skoki cisnienia i co za tym idzie bole glowy to wogole na malo co mam sile.
Dzis tez mialam caly dzien jezdzenia, bo najpierw endokrynolog, potem wstąpiłam do pracy powiedziec ze chyba już nie wroce i ze mogą szukac zastępstwa za mnie i pozniej jeszcze babcie swoja zawozilam do lekarza i tak mi zchodzi a praca mgr czeka
Bylam tez odebrac dzis wyniki testu Pappa i sa super bo takie:
Trisomia 21: podstawowe ryzyko: 1:891 a obliczone: 1:10931, Trisomia 18: podstawowe ryzyko: 1:2109 a obliczone: 1:42186, Trisomia 13: podstawowe ryzyko: 1:6635 a obliczone: 1:132695
Jaspis uwazaj, żeby się nie poobijac za bardzo, ale uspokoje cie, mi tez się pomalu zaczyna i tez jestem coraz bardziej niezdarna…
Mamusia synka to nie dobrze z tymi dziąsłami, ale podobno w ciazy tak często jest. :-( a zażywasz cos na to wysokie cisnienie? Bo ja mam teraz 4 tabletki żeby to unormowac, bo takie cisnienie jest przeciez niebezpieczne w ciazy, zwłaszcza jeśli to drugie jest wysokie. Nie wiem czy pisalas ale rodzilas wczesniej sn czy cc, bo przy takim cisnieniu często jest cc?
Nikusia trzymam kciuki za wizyte!!!
Jeśli chodzi o wozek, ja na pewno będę miala wielki problem z wyborem ale zostawiam to na pozniejsza pore, gdzies tak kolo grudnia pewnie zaczne się martwic hehe
Był tez temat pieluszek, u nas będą to na pewno pampersy. Nie wyobrazam sobie, bawic się wielokrotnego uzytku. I uns tez tak jest ze jeśli goscie przychodza to przynasza pampersy, wiec na poczatek będzie.;-)
Babygg powodzenia na wizycie!!!
Pinki super ze wyniki masz dobre!!!
Jagna ja tez musze zrobic porządek w szafie, bo mam bardzo duzo rzeczy w które nie ma szans się zmieścić i tez pewnie bardzo Malo zostanie… Jak zostalam w szpitalu i maz mi miał przywieźć rzeczy to przywiózł prawie wszystko za Male, masakra jakas hehe
aneczek1 to weź sobie może do pracy jakis kocyk albo cos, u nas dziewczyny tak robia jak jest zimno.
jaspis no coz w ciazy się smaki zmieniaja hehe
Mrowkaa to ciasto bez pieczenia jest rewelacyjne ja tez je często robie tylko ja na sam spod daje biszkopt i pomijam powidla
Secreto ja tez strasznie boje się porodu, no ale jakos to będzie mam nadzieje! Ja już bym chciala zeby byl kwiecień! ;-)
farfalla88 nawet nie mysl to takiej możliwości żeby przychodzic czasami do pracy na zwolnieniu!!! Powinnas odpoczywac i nie stresowac się praca. Twoja szefowa nie ma prawa czegos takiego od ciebie rzadac!! I jak masz zwolnienie do 9 to po prostu jak będziesz u gin 10 to dostaniesz l4 od 10, wiec tym się nie martw, bo i tak będzie ciag! Nie możesz przychodzic do pracy jak jestes na l4, bo nawet jak by cie np. ZUS skontrolowal, to co im powiesz ze bylas chwile w pracy? Możesz mieć z wiazku z tym same problemy!! Dziecko i Wasze zdrowie jest najważniejsze!
igem udanego odpoczynku w zakopanem zycze!!!
Koreczek jeśli cie tak bardzo brzuch boli to lepiej skontaktuj się z swoim gin, bo u mnie tak wlanie się zaczynalo jak wyladowalam w szpitalu. Lepiej dmuchac na zimne w takim przypadku!!!
19ania90 gratuluje chłopczyka.

My nadal jeszcze nie wiemy. Mi sie wydaje ze bedzie corka no ale zobaczymy. 22.10 mam polowkowe usg to powinno juz byc widac ;-)
Anetan witam!!!
katrine powodzenia na wizycie!!
Kotti dobrze, ze podjęliście decyzje! Dacie sobie rade ze wszystkim i my zawsze już będziemy was przynajmniej tak wirtualnie wspierac, po zatym jestes marcoweczka i tutaj wśród nas jest twoje miejsce!!
marcia30 dzielna jestes z tym dentysta, ja teraz bym się nie odważyła!