Marcia, jesli chodzi o moka posture to zawsze mialam problem z wieksza iloscia kilogramow. W tamtym roku w listopadzie wazylam 82 kg az, ale na ppczatku roku wzielam sie za siebie i do konca marca schudlam do 74 kg, od 1 maja pracowalam za granica i w poltora miesiaca schudlam do 64 kg waga z jaka zaszlam w ciaze to 68 kg, w ogole nie mialam mdlosci, gdyby nie brak miesiaczki to nawwet nie wiedzialabym ze jestem w ciazy, teraz czasem zdaza mi sie miec mdlosci, ale sporadycznie, zalezy od tego co zobacze, bo mieso z krwia przyprawia mnie teraz o wymioty doslownie. W tamtym tygodniu przytylam az so 76, dzisiaj juz waze 73. Ale mysle ze moze przez to, ze odechcialo mi sie slodkiego od wiwlu produtkow mnie zaczyna odpychac. Moze masz racje zeby sie nie martwic na zapas. Ale powiwm o tym mojemu lekarzowi. Ewentualnie kupie sobiw inne witaminy, troxhe sie boje ze jesli tak jak mowisz noe daje dziecku odpowiedniej ilpsci pozywienia itp to mpge wpasc w anemie czy cokolwiek, a tego nie chce. Teraz nawet nie chce siw odchudzac, chcialam dopiero po porodzie. No i normalnie jem, 5-6 drobnych posilkow w ciagu dnia, po 19 lub 20 nic juz nie jem... ech