Witam
Na wstępie witam nowe mamusie

Rzadko pisze ale staram się do was jak najczęściej zagladac, nie nadrobię zaleglsoci ale co nieco napisze
Gratuluje wszystkim którzy już czuja ruchy, ja tez czekam na to

) Wiem ze kazda ciaza jest inna także nie martwię się tym ze jeszcze ruchow nie czuje, po prostu wiem ze na to przyjdzie pora

Także wszystkie mamy które się tym przejmują niech odetchną z ulga , na każdego przyjdzie czas

W poprzednich ciążach czułam ruchy pozno kolo 20 tygodnia jak dobrze pamiętam, ale ze względu na to ze moja corcia Madzia umiejscowiona była bliżej kregoslupa , co spowodowalo koszmarny bol przy porodzie (ale o tym kiedy indziej)
Ja wciąż na lekach nie zdziwie się ze będę brala leki już do końca ciąży tak jak w poprzedniej .....wtedy tez zastanawiałam się czy nie zostane lekomanka po tych 9 miesiącach.....
Co do spania, tez kiepsko spie, albo koszmary albo mala nie daje spac (wciąż oduczamy ja przychodzenia do nas spac)
Teraz z innej beczki - takie zapytanie do Was - nie mówie żeby jeszcze teraz ale za niedługo można by się było powymieniać telefonami , aby w razie czego zawsze można było poinformować marcoweczki co się to dzieje z kims , jak kogos długo niema , później to się przyda na czas porodów

Sprawdzilo się to u nas na styczniowkach 2011 albo w innym temacie "ciaza po poronieniu"
Pozdrawiam i zycze milej niedzieli
Obiecuje ze częściej się będę odzywac

:-)