Mewa a bliźniaki sa w jednym łóżysku czy w osobnych?
Tymuniek my z M kilka dni temu jeździlismy ogladac wieksze mieszkanie i w okolicy minelismy dwa wózki bliźniacze :-)
Kotti ja w poprzedniej ciazy farbowałam do III trymestru u fryzjerki, ale farba mega szybko sie zmywała. Potem juz farbowałam sama. Niedawno M przyniósl z apteki ulotke o farbach bezpiecznych w ciazy ale za gwizdek nie moge sobie przypomniec firmy
ja tez musze niedlugo pofarbowac.
10Ania90 ja nie mam wlasnie żadnego sluzu

, z Frankiem chyba miałam wiecej, ale nie wiem czy na poczatku czy trochę później.
Nie matrw sie na zapas, nic nie możesz zrobic. sama doradzam a tez sie boję. Dlatego wiedza tylko moje dwie przyjaciółki i moje siostry. Nic nie mówimy mamie, bo w każdej poprzedniej ciazy były przeboje, więc nie chce by sie martwila. Boje sie usg czy będzie serduszko czy nie, a jak tak to czy nie przestanie bic. Sama wiesz. nie mowie o tym M, bo nie chce by się zamatrwiał dodatkowo.
A tez sie zdrzemnełam z synkiem, aż dwie godz!
U nas róznica wieku to będzie 16 mies, nie całe 1,5 roku. W zyciu bysmy sie nie spodziewali, że sie uda ot tak. Zwłaszcza, że miałam cc i moja gin nie zalecała wczesnej ciazy, ale gin u którego ostatnio byłam (spec od cc) powiedzial, że nie widzi przeciwskazań.