Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ludzie czasami sa dziwni , ja mam znajoma ktora swojej 2 letniej coreczce farbowala wlosy bo nie chciala zeby dziecko bylo rude a zaczela ja odchudzac zeby miala figure modelki w wieku 3 lat ....
Cześć dziewczyny
Czytam o tych "mateczkach" i śmiać mi się zachciało, bo ja akurat wychowywałam swoje brzdące w myśl zasady że szczęśliwe dziecko to brudne dziecko Nie widziałam nigdy większego zadowolenia na dziecięcej buzi jak wtedy gdy udało mu się usmarować obiadkiem, upaprać porządnie w piachu albo obtoczyć w mące. Mam zdjęcia jak nasza najstarsza w wieku 4 lat wpadła w rozsypany wielki wór styropianowego granulatu. Ale była frajda.... Ciekawe co "mateczki" miałyby na to do powiedzenia.
Witajcie,
Właśnie nadrobiłam zaległości w czytaniu od wczoraj.. Cudnie, że będą bliźniaki!
Dziś jadę na pierwszą wizytę, przeżycia są bo pierwszy raz zobaczę bąbelka! Relację zdam jutro bo nie wiem o której wrócę.
Miłego wieczoru, trzymajcie się cieplutko, tak jak ciepło na dworze piękna pogoda sprzyja, więc i uśmiech mi się maluje na twarzy
Witajcie wszystkie mamusie. Trochę późno, ale chciałabym dołączyć do Waszego grona. Wstępnie mam termin porodu na 3 marca 2014 r. Wczoraj byliśmy u gin i ku naszej uciesze dostrzegliśmy bijące serduszko naszej dzidzi. Tak bardzo bałam się że może być inaczej... Gratuluję Wam wszystkim i mam nadzieję, że wszystkie w komplecie w marcu 2014 roku zostaniemy szczęśliwymi mamusiami. Nie wiem jak się poruszać po tym forum, nawet nie wiem czy uda mi się umieścić tą wiadomość na tym forum Pozdrawiam