Kulka84 Ja uważam, że warto pójść do szkoły rodzenia, szczególnie jak spodziewasz się pierwszego dziecka. Oczywiście co szkoła to inny program, niektore są ciekawsze, inne to takie odklepanie informacji. Ja ze swojej byłam zadowlona. Każde zajęcia z kimś innym. Wiadomo jak przebiega poród, odczarowują mity, pokazują jak sobie radzić z niemowlakiem. Wiadomo, że im wczęsniej pójdziesz tym mniej Ci w głowie zostanie na potem, dlatego uważam, że najlepszy czas to tak ok. 7 miesiąca.
Marcia ja po swoim wirusie żołądkowym też strasznie się wczoraj czułam,jak zaczęłam trochę jeść, polecam TRILAC. To są bakterie kwasu mlekowego, które wzbogacają florę bakretyjną układu pokarmowego i pomagają w normowaniu takich sensacji jak właśnie bóle brzucha, jelit itd.
Nikusia... wiem, że się stresujesz... nie znam szefa, który byłby zadowolony z ciąży pracownicy, ale jak dziewczyny piszą mniej to w d... to naprawdę jego sprawa, jak sobie teraz poradzi, a spowrotem za 1,5 roku się nie przejmuj.. minie tyle czasu, że i Ty i Twój szef nabierzecie dystansu i może będziesz chciałam tam jednak wrócić... w nowej pracy zawsze się trzeba na początku pokazywac jak super dyspozycyjna,,, pytanie, czy mając małe dziecko i trochę inne priorytety będzie Ci się chciało "udowadniać:, że się na dan stanowisko nadajesz
Farfalla powodzenia na wizycie...