reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Flower daje mu lakcid i po nim faktycznie myślałam, ze mu przeszło bo jeden dzien kupy nie robil ( w srodę) i myślałam, ze bedzie ok ale wczoraj znowu........ a tych docoflor i smect to on do geby nie weźmie..........oj przerabiałam tez jezdzaenie do mamuski pzrez nas, moj m co weekend by tam jezdzil ale czarownica na szczescie nei chce nas tak czesto widziec hihihih

wiesz co moja też nie chce tego pić ale ja jej robię herbetkę i dodaje pół a do kolejnej znów pół więc nawet tego nie czuje;-)

ugotuj tez rosołek z dużą ilością marchewki w niech sobie zje o ile lubi:)

sorki że tylko tak wpadłam na chwile ale dziś ciężki dzień... muszę ogarnąć cały dom, zrobić obiad i pranie, poprasować to co wyschło na balkonie i do tego się pouczyć bo jutro mam pracownie a babka zadała tyyyle anatomii że szok!

wszystkiego naj dla córeczki!!! kciuki za wizyty!!

hej,
dotarłam do domu po logopedach i przedszkolach. Chwila by odsapnąć i zaraz robię ciasto na tarte, a za godzinę przychodzi do mnie koleżanka.
mamusiasynka, z tą marchewką to racja i jeszcze rozgnieciony banan pomaga. Ignacy w wakacje miał 1,5 tygodnia brzydkie kupy, byliśmy u lekarza i pani powiedziała że jak pije pro i prebiotyki i nie odwadnia się to się nie przejmować, bo teraz te biegunki mogą trwać do dwóch tygodni. Później Ignac pojechał do moich rodziców, mama dała mu orzechy w czekoladzie i jakimś cudem mu przeszło :-D. A smecty to Ignac też do ust nie weźmie.
ania, całusy dla córeczki
joasia, my też praktykujemy samotne wyjazdy, zwłaszcza jak np w wakacje jadę do moich rodziców na cały tydzień to Rafał mnie tylko transportuje, albo jedziemy z Ignacem pociągiem, a on po nas przyjeżdża. Do teściów przeważnie jeździmy razem, chociaż też nie zawsze, ale tam to 120 km więc przeważnie wyjeżdżamy rano i wieczorem powrót.

idę ciasto zagniatać

mamusiasynka a odstawilas mu nabial? podobno to 1 rzecz jaka nalezy wyeliminowac z diety; podawaj mu moze jakies naturalne "zatwardzacze" typu jagody, kakao, czekolade gorzka (cukier powoduje dodatkowa fermentacje w jelitach wiec lepiej wtedy ograniczyc do minimum ewentualnie zastapic glukoza); jest tez taka "marchwianka" z Hippa do kupienia w aptece
Hipp ORS 200, kleik marchewkowo - ryżowy, 200 ml - Portal Dbam o Zdrowie

edit.
secreto - Ty tu nie siej defetyzmu! sama pisalas kiedy ze oby do 24tc bo wtedy juz duzo mozna zrobic - no! to glowa do gory jeszcze tylko 2 tygodnie.

Ostatnia edycja:
Hej kochane:-)
ja tylko na chwilke, bo wychodzimy

witam nowe marcoweczki:-)))

mamusiasynka ja tez pamietam, ze przemycalam smecte w herbacie!

anetko przykro mi z powodu babci...

joasia przypominam sie!- ja tez jak marcia i karolinusia w srode wizytuje!;-) Jest nas troche:-)

o Sw.mikolaju to ...moj synalek, no wiadomo, ze juz nie wierzy hihi
ale wydalo sie chyba jak mial 6-7 lat, podgladnal dziadka jak chowal prezenty;-)ala pamietam jak kiedys zamowilismy Mikolaja z agencji haha, mial chyba z 4 lub5 lat....to Mikolaj przyszedl z diablem pijany, ze moj syn do tej pory pamieta jak sie bal diabla, plakal i chowal za moja noge a od Mikolaja smierdzialo:baffled::-D ale bylo co wspominac haha- nawet teraz to wspominalismy!

sciakam Was mocno buziaki xxx

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry