reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek sweita racja z starszymi ludzmi.... placza, ze sa.sami..... o c zekuja szacunku a jak traktuja mlodszych?!

19ania90 moj najlepszy kumpel ma na imie Cezary I jest super.gosciu!!!
Mloda mamusia super powiedzialas swojej tesciowej..

Ja zawsze jestem wszedzie spozniona I wlasnie jade do innego Kosciolka niz zawsze I wylecialam z domu z mysla ze jak zwykle wejde w trakcir.... wyjezdzam patrze na zegarek a tu mam 40 min czasu.... heh pomylilam sobie heheh.... wrocilam zrobilam obiecany namiot z kocow Julkowi I spadam spowrotem.... odezwe sie pozniej...

reklama
Dziękuje wam za słowa wsparcia, nawet nie wiecie jak miło było to przeczytać, jesteście kochane :*
Teściowej jeszcze nie wygarnęłam co sądzę o tym co powiedziała bo nie miałam okazji, ale ja jestem pamiętliwa. Ona zawsze chciała wszystko wiedzieć i wtrącała swoje 3 grosze, ale nigdy nie przekraczała pewnej granicy. Teraz przesadziła i na pewno tego tak nie zostawię.
Najważniejsze że mam męża za sobą:tak:.

hej:)

mamusia,jaspisz i dlatego ja z jednej strony sie ciesze ze nie mam tesciowej, chociaz kto wie jaka by byla.
Ciesze sie ze u was wszystko w porzadku i maluszki sie zdrowo rozwijaja :)

Ja jestem teraz pelna obaw, niby jestem pozytywnie nastawiona ale cholernie sie boje ze moze sie sytuacja powtorzyc,jutro robie termin u gin ale dopiero po 18 listopadzie by bylo wiecej widac,tak dokladnie nie wiem ktory to tydzien ale zrobilam test elektroniczny jeszcze dodatkowo i wyszedl 3 tydzien od zaplodnienia,przez ten zabieg nie wiem kiedy mialam owulacje a na @ czekalam 37 dni wiec wszystko sie wyjasni na usg.

Pogoda smetna ,mialam 3 dni wolnego ale nawet nie mialysmy jak wysjc bo ciagle padalo albo byly wichury a młoda troche przeziebiona.

Hej... dawno nie pisalam bo jakos czasu nie bylo... przepraszam..... najpierw urodziny oli... potem w tygodniu urodziny siostrzenca mojego A..... wczoraj moje i tak jakos nie bylo czasu zeby tu cos skrobnac..... nadrobic was tez ciazko bo tyle piszecie :szok: ale to dobrze.... BB tetni zyciem :-D

mnie ostatnio bardzo bolal brzuch.... chyba sie stawial.... bo twardy jak skala i musialam szybko usiasc albo sie polozyc zeby przeszlo.....
jutro ide spuscic troche krwi :) czwartek mam wizyte :)

mamy wybrane imie, bedzie Cezary :) chociaz maz sie upiera przy Dominiku... jednak mi od wielu lat podoba sie Czarek wiec bedzie na moim :-)

zaraz ma przyjsc do nas odwiedziny moj tata.... wiec teraz szybko spadam na obiad....

Milej niedzieli! Od jutro staram sie byc na bierzaco! :-)

Aniu 100 latek:-D:-D
images

Jakie szczęście, że ja mam ustawiona teściową
U nas oki, pobyt u mamy zaliczony płytki w łazience położone. Jeszcze przedpokój i balkon:-( Do tego wymiana drzwi:no:

Dzidziuś ostatnio mało się ruszał, wróciłam do domku i chyba się ucieszył, bo od przekroczenia progu kopie jak szalony:-D
A wczoraj wypatrzyłam na allegro wózek jaki mi się podoba na wyprzedaży z wystawy sklepowej za 699zł, gondolę ze spacerówką. Co lepsze mogę go odebrać osobiście u siebie w mieście, bo mamy ten sklep
Wózek wielof. 2w1 Bebetto Magnum SUPER WYPRZEDAŻ! (3655199683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tylko nie wiem jaki kolor, bo nie znam płci:-(

nosz ku**** i poszła rura w podłodze i mąż całą łazienkę kuje.. a płytki pół roku temu kładzione:-( szlag mnie zaraz.. w piwnicy powódź..nie ma to jak niedzielny odpoczynek;/

Nie zazdroszczę takiej roboty.
Młodamama, to Ty kujesz, a do mnie sąsiad z mor... Żartuję po prostu ktoś kuł w pionie, a nam się zebrało:wściekła/y: Prawdopodobnie Ci co jutro mają piony robione.

Ja moja tesciowa widzialam na szczescie tylko raz w zyciu. Ma corke 2msc starsza od mojej i bylismy w odwiedzinach jak moja mala miala 3tyg. Na chrzciny nie zapraszalismy jej nawet. Moj nie ma z nia dobrych relacji. Ale to przez jej faceta, taki wredny **** :/
Jak by mi cos powiedziala nie tak to napewno bym odrazu odpowiedziala. Ja tam sie nie boje,, gadam co na jezyk najdzie :P

reklama
Kasiek, nie wiem, jak szybko dziecko przybiera - to bardzo indywidualna kwestia :) Mój miał w 17 tc jakieś 200 g. Teraz nie wiem - w środę mam usg dopiero :)

Co do spania to też słyszałam o tym lewym boku, ale ja się raczej nie stosuję. Śpię jak mi wygodnie - na obu bokach i jeszcze nawet na brzuchu, ale już z lekkim "obrotem", z podkurczoną nogą, bo inaczej się nie da ;) Tylko na plecach nie lubię :)

Jagna, a jaki to problem kolor?:) W zasadzie tylko róż Ci płeć determinuje. Ewentualnie niebieski. Ale każdy inny jest uniwersalny :) Ja miałam wózki zielony i czerwony i chyba czerwony mi się właśnie najbardziej podoba, bo intensywny i ładny :)

Zrobiliśmy małe przemeblowanie pokoju w weekend :) Super wyszło! Wydzieliła nam się ładnie część jadalniana i wypoczynkowa. I to bez kupowania czegokolwiek :) Fajnie się odświeżyło :)
No i mamy miejsce na tv ;) Chyba kupimy, od razu z klawiaturą i myszą bezprzewodową, żebym mogła na wielkim ekranie pracować :) Moje oczy już nie wyrabiają przy netbooku :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry