Witam wieczorowa pora mamuski

Za oknem wieje i ogolnie jest badzo zimno
U mnie roznie dzieciatko sie rusza

ale za to za bardzo chodzic nie moge, jak juz wyjde gdzies to wracam z bolem :/
Na wstępie gratuluje wszystkim którzy mieli już swoje wizyty i trzymam kciuki za tych którzy maja w tym tygodniu wizyty

Oby przynieśli dobre wiadomości.Ja mam wizte w srode wiec tez licze na trzymanie kciukow

)
Joasia gdzie to Twoj maz na narty wyjezdza?
Jesli chodzi o hemoroidy to mialam problemy tez taki ale po porodzie, cale szczescie obylo sie u mnie bez lekow zurawina duzzoo mi pomogla
19Ania19, siasia wszystkiego naj naj lepszego
Ania a jesli chodzi o fryzure proponuje ci poczekac z tym po porodzie
Jesli chodzi o tesciowe .... no coz cale szczescie moja jest w porzadku

Ale wiem ze sa i zolzy takze wspolczuje wszystkim ktorzy takie maja Co do tego jak sie zwracam to babcia albo mama zalezy od sytuacji

Ale przeważnie teraz jest babcia
Tez jako tako nie mam kontaktu z tesciowa choć mieszka osiedle obok i tez Madzia się nie zajmuje bo już wziela i opiekuje się starszymi wnukami i choć czasem nawet chwali jaki to Igorek jaka to Lenka a nas odwiedzi raz na miesiąc albo i rzadziej to jest dobra kobieta nie mam jej jako tako nic do narzucenia, ja zajmuje się swoija coreczka , ona się nie wtraca i jest ok
AnetaNorwegia moja coreczka zaczela stawiac pierwsze kroki w kapciuszkach Zetpol ..Maja fajna podeszwę trzymja dobrze kostke i sa tanie, Madzia się nauczyla szybko chodzic .... Teraz troszkę spanikowalam bo w rodzinie wykryto płaskostopie ,ale rozmawiałam i z lekarzem i potem z pania ze sklepu rehabilitacyjnego ...Lekarz powiedział ze to zanika z wiekiem zwłaszcza ze kazde dziecko rodzi się z płaskostopiem ale powiedziała ze można jej kupic butki memo albo wkładki zas pani w sklepie powiedziała ze najwazniejeze żeby butki były usztywnione ....nie ma sensu aby teraz szalec z butami jakimiś specjalistycznymi bo wtedy bardziej noge można oslabic , ważne by dziecko albo chodzilo w kapciach z twarda podeszwa i usztywniajaca kostke, albo na boso , na paluszkach i by dużo biegalo Poki co Madzia chodzi prosto bezzarzutu
Monisia wspolczuje remontu a zwlaszcza tego syfu :/
Cos wspominaliscie o smoczku ja kupiłam malej przed porodem uzywalam czasem w szpitalu i troszkę w domu ale bardzo krotko może gora jeden miesiąc, zamiast smoczka wybrala kciuk i sobie ssala i tak ma do dziś , z jednej strony smoczek wyrzuci się i tyle a z drugiej strony kciuka nie tak latow się pozbyć

Mala używa kciuka jak szykuje się do spania, taki kciuk uspokajacz ale walczymy z tym i sa duuuuze postępy
Nikusia gratuluje zakupu wozeczka !!
Guziczeka gratuluje zakupu fotelika !!
Japis rowniez gratuluje udanych zakupow
Jesli chodzi o imie to my wszystkim powiemy jak sie dzidzia urodzi

Ciagle sie wachamy jesli chodzi o dziewczynke Sylwia Patrycja lub Ewa bo co do chłopczyka mamy Marek
Nieznajoma gratuluje polmetku :-)
Secreto ty widze ze tez zakupujesz ostro rzeczy dla córeczki :-)
Witaj
Patisi i gratuluje trzeciej córeczki

Koreczek wylaczyc mamie neta

);-)
Mamusiasynka mam nadzieje ze te 3 dni szybko minal, jak ja bylam z malutka w szpitalu to sie ciaglo ...:
Ale się rozpisałam ..... ide teraz cos zjeść
A to dla naszych solenizantek