reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam popoludniow.

widze ze temat tesciowych wciaz na tapecie , ja tez sie zwracam bezosobowo i tak jak mamusia synka....mame to ja mialam jedna i nieprzejdzie mi przez gardlo mowic do tesciowej mamo.
Secreto swietny prezent dostalas od tesciowej normalnie smialam sie w glos :-)

poza tym witam nowa mamusie...

ja bylam dzisiaj u ginki posluchala serduszka Krystianka w moczu wszystko ok , myslalam ze mam drozdzaki a okazalo sie ze nie mam wiec te swedziawki pewnie od wkladki takze wsio ok. Kupilam dwa spiochy i body w 5-10-15 a moja parytcja z nimi szaleje tzn. Uklada, przeklada, chwali sie kolezankom i takie tam.

reklama
witam nową mamusie! :)

marcia super że wszystko jest ok :) gratuluję udanej wizyty!
aneta ja dla Olki też miałam befado ale twarde były.... troche w nich tylko śmigała.... a tak to głównie chodziła w skarpetkach albo boso.... i ma wszystko ok ze stópkami :) ostatnio na bilansie 2latka miała sprawdzane :)
koreczek no rzeczywiście mama nie fajnie się zachowuje..... musisz ją jakoś zagonić do roboty.... teraz to jeszcze posprzątasz ale jak będziesz z wielkim brzuchem to jakaś pomoc by się przydała.....

ja do mojej teściowej mówię albo babcia albo bezosobowo.... jakoś "mamo" bym nie umiała jej powiedzieć....

marcia super że wszystko dobrze:-).
90ania90 mnie wczoraj zgaga łapała, nie tak na 100% jeszcze ale chyba się zaczyna powoli i coś czuję, że wraz z większym brzuszkiem mnie to nie ominie :-(. Muszę się w coś zaopatrzyć na wszelki wypadek.

I ciągle sobie oglądam te ciuszki w c&a, a już nie mogę nic kupić w tym miesiącu, a za miesiąc odświeżamy przedpokój i kuchnię i szafę musimy kupić i święta będą i też nic nie kupię dla dzidziulka....

A rennie w ciąży można?

Ostatnia edycja:
marcia super że wszystko dobrze:-).
90ania90 mnie wczoraj zgaga łapała, nie tak na 100% jeszcze ale chyba się zaczyna powoli i coś czuję, że wraz z większym brzuszkiem mnie to nie ominie :-(. Muszę się w coś zaopatrzyć na wszelki wypadek.

I ciągle sobie oglądam te ciuszki w c&a, a już nie mogę nic kupić w tym miesiącu, a za miesiąc odświeżamy przedpokój i kuchnię i szafę musimy kupić i święta będą i też nic nie kupię dla dzidziulka....

A rennie w ciąży można?
Tak całą z Celinka brałam:-D:-D

mam skierowanie do szpitala, nie z sobą tylko z Kurczakiem chyba czeka mnie spanie na lezance :-( dobrze ze telko 3 dni tam bedziemy to jakos przezyjemy....
A co się stało, że biedactwo do szpitala??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry