Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... a przez kogo? no przeze mnie bo najwyraźniej mu nie gotuję czy nie wiem lodówkę przed nim zamykam 
a w ten dzień po prostu był przemęczony praca przy komputerze i może miał taką koszule na sobie w której szczupło wygląda...na to mamusia powiedziała, że przyjedzie do nas i będzie mu obiadki gotować
oczywiście nie muszę pisać że już na pewno by się zebrała hehe a ja na pewno bym ją przyjęła z otwartymi ramionami Ja w ciąży z Celinka ścięłam włosy, z takich do pasa na chłopczyce prawie;-)secreto ja bym właśnie tył zrobiła trochę dłuższy tak do końca karku no i wtedy wiadomo przód automatycznie też dłuższy eby był właśnie taki efekt na nieco dłuższych włosach..... wiem że tylko takie ostre cięcie daje efekt zmiany..... nie no trudno włosy przecież odrosną a chce od 5 lat wyglądać w końcu inaczej.....
Jaspis wiesz jakie moje tesciowa odczyniala cyrki ze bedzie Juliannormalnie szok, wlos sie na glowie jezył, a wogole to nikomu sie nie podobało tylko mojej mamci a reszta sie krzywiła, meza brat ma Filipa i Filip ah i oh a Julian bleeee ale im bardziej mi wydziwiali tym bardziej ja szłam w zaparte ze Julek i koniec, teraz tez tesciowa wydziwiala bo jej sie podoba Lena a nie Aniela bo ludzie daja normalne imiona a my nienormalne hihihih wpuszczam i wypuszczam, niech se pogada :-) m jej powiedział, ze mogla wybierac swoim dziecim a my wybieramy naszym :-)
Ewa86 czy ludziska nie przekrecaja Anielki z Amelką? bo szwagier jakos nie mogl dojsc do ładu i caly czas gadal Amelka![]()
A jak wybraliśmy młodej imię, to tylko obawialiśmy się reakcji mojego dziadka, ale okazało się że w młodości bardzo kochał sie w CelinieGratuluje półmetka, u mnie tez już 20 tydzieńno i dziś mam półmetek)
teraz mam nadzieję,że zleci szybko do marca!

To moi rodzice i mnie, i synowej tak samu jak mojemu bratu i mężowi kupują zawsze to samo pod choinkę ( ja dostaję szal bratowa też ten sam w innym kolorze), na dzień dziecka tez zawsze czekoladę nam dająmegi pegi juz kiedys pisałam ze tak jakos wypadło ze była u nas w dzień dziecka i wyszła do sklepu i kupiła jedna czekolade dla synusia, dla kurczaka nic i dla mnie nic mimo tego, ze ja nie mam juz rodziców nie potrafiła sie zachować :-(
. Wszystko z łazienki i balkonu w salonie, dopóki nie skończymy łazienki tak będzie, bo na balkonie tnie płytki
, a później wszystko trzeba myć.