Ja wlasnie od h doczytuje Was, mialam koszmar I chcialam sie robudzic bo sie balam zasnac, spalam u kogos w domu I w kazdym pomieszczrniu diabel chcial mnie do szaf wciagac.... ja naprawde jestem grzeczna hehe....
Ide juz spac bo test wazny rano, a pozniej musze jechac pomoc m do peacy bo sa 2 stypy naraz... stypy na 50 I chyba 120 osob zamowione... wyobrazacie sobie? Ja do tej pory nie moge do tegomprzywyknac.... gratuluje udanych wizyt...zycze powodzenia na nastepnych....
Farfala musisz jak najczesciejnpisac I wyrzucac wszysyko z siebie....
Monika I Secreto ja to wogole mam....tylko wiecaory z m wspolne tyle, ze ja przed ksiazkami a on przed tv.... wtorki ma tylko wolne ale to takie wolne jak nie wo mm ne bo zawsze cos trzeba do restauracji kupic albo zawsze cosnjest.... niestety weekandy jestemsy z Julkiem sami..... ale przywyklam dontego.....
Mamusia synka zdrowiej I Julek niech zdrowieje.... u mnie w domu tez szpital Julek kaszle ale juz mniej I moj m ma coa z gardlem...ogolnie zmeczenie wychodzi.... najbardziej mi sie podoba jak mowi wiesz przeciez ze ja nienarzekam nigdy na nic-aha

ale naprawde zle sie czuje I zrob mi to prosze albo tamto..... ale wczoraj xale popoludnie zajal.sie Julkiem.... co do rachunkow to nie chce reraz.pisac jaknjest u nas bo ze zlosci sie roBudze na dobre.....
Mialam cos jeszcse pisac ale.odezwe sje po zajeciach.... oooo Marcia daj znac co z.ta.premia I jak w pracy, nie daj sie Kochanie....
ZMYKAM mam nadzieje ze diabel sobie poszedl heheh.... swoja droga za grzeczna chyba jestem I kumple wolaja zebym zeszla na stare sciezki hehehe.
Jagna ppprosze zrazika z slaskimi moze ich byc nawet 100 I cserwona kapuste do tego... dziejune bardzo....
Milego dnia