Minni27
Fanka BB :)
Ema: nie chce Cie martwić, ale u nas ilość kupek zmniejszyła się dopiero wtedy jak zaczęłam Malutkiej podawać kaszki.. było to po 4 miesiącu.
Wiktoria ostatnio coś nie bardzo jada. Na kaszki i słoiczki reaguje zaciśnięciem buzi i nie ma opcji by choć łyżeczkę wzieła na spróbowanie. Dobrze, ze chociaz piersią nie gardzi
picie mleka z kubków niekapków też nam nie wyszło. Oj boje się że tak łatwo to ją nie będzie od piersi odstawić 
Esiek: ja nie pamiętam kiedy ostatnio spałam ciągiem 3,5h. Zazdroszczę Ci
u mnie nocki wygladaja tak że Wiki budzi się na karmienie co 1-1,5h. Ostatnio z powodu ząbkowania budzi się co chwila czasami nie zdąrze się położyć, a juz musze wstawac, ale bidulka ma tak mocno napuchniete dziasła że to pewnie od tego.
Co do smoczków to u nas z nimi też nie poszło. Choć chciałam by Mała je ssała to nie chciała od początku i tak zostało jej do dzisiaj. Wiem, że w sytuacjach gdy Mała marudzi mógłby pomóc no ale niestety nie przekonam się.
W tym tygodniu Wiktoria zaczęła przekrecać się z plecków na brzuszek i odwrotnie. Jak sobie przypomni o tym że już to umie to potrafi tak bawić się do czasu aż się zmęczy
a dzisiaj rano zauważyłam że sama przysuwa sobie zabawki i je chwyta raczkami
Głowę też już tak mocno ciągnie do siadania, ale takie rzeczy cieszą 
Wiktoria ostatnio coś nie bardzo jada. Na kaszki i słoiczki reaguje zaciśnięciem buzi i nie ma opcji by choć łyżeczkę wzieła na spróbowanie. Dobrze, ze chociaz piersią nie gardzi
Esiek: ja nie pamiętam kiedy ostatnio spałam ciągiem 3,5h. Zazdroszczę Ci
Co do smoczków to u nas z nimi też nie poszło. Choć chciałam by Mała je ssała to nie chciała od początku i tak zostało jej do dzisiaj. Wiem, że w sytuacjach gdy Mała marudzi mógłby pomóc no ale niestety nie przekonam się.
W tym tygodniu Wiktoria zaczęła przekrecać się z plecków na brzuszek i odwrotnie. Jak sobie przypomni o tym że już to umie to potrafi tak bawić się do czasu aż się zmęczy
Ostatnia edycja: