reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Dziękuję dziewczyny. Majka z tym zabezpieczaniem to pisałam w poście jakiś czas temu jaka była sytuacja, tabletki brałam ale źle się czułam i miałam zmienić na inne jak dostane @ ... Już nie dostałam ...

Esiek gratuluje!!!
Oj jak ja Wam zazdroszczę tych naturalsów . U nas tyle lat się staraliśmy , że ja niedawno skończyłam 40 lat i jakoś ciężko myśleć o kolejnej ciąży .

Esiek a jak się z tym czujesz? Pomyślała byś półtora roku temu że będziesz w takiej sytuacji. Ah to życie nasze to jednak jest nieprzewidywalne ;)
A pamiętacie Fusun wczoraj na kto po in vitro przczytalam ze też jest w ciąży i chyba też naturals z tego co zrozumiałam ;)

reklama
Do góry