Kasik to Junior jest chyba większy od Alicji bo u nas zielone pampersy nr 2 to chyba jeszcze ze 2 tyg pociągniemy. Na noc też zakładam zielone i dziś mała spała 7,5 h. Jak zmieniałam jej pieluchę to oczywiście była zasikana i z ciekawości dotknęłam czy jej mokro było, ale nie, sucho! Co do białych pampersiaków to one dobre są na kupki bo fajnie wsiąka ;-) a faktycznie nie zauważyłam by pasek robił się zielony
Konto na fb myślałam by założyć ale bardziej dla kontaktów z bratem. Nie chce tej całej otoczki fb z "lubie to" na czele - bleee. Jak już założę to się zgłoszę, ale póki co ciągle w biegu jestem. Dziś wystawiłam męża na spacer z małą a ja poleciałam kupić buty ;-) Teraz muszę jakimś cudem wybudzić małą i podjedziemy na grila do znajomych
Liskka Lisek jest jeszcze malutki i będzie tak się budził, ale jeszcze trochę i nauczy się czym jest dzień a czym noc

Weź może kokon sobie do łóżka i tam kładź Liska. Może tak pośpi sobie? Chyba że pomyśl nad zmianą kołyski w łóżeczko?
Co do Anulli to faktycznie nieciekawie. W szpitalu uparcie latałam po buteleczki z mleczkiem. Jedna położna zawsze coś gmerała ale jak już wybrałam się po mleczko to nie miałam siły jej odpyskować, ona gmerała że jeśli daje teraz mm to nie będę karmić piersią, że mam się zdecydować, a ja nieprzytomnie "tak tak", brałam mleko i człapałam zgięta do swojej sali ;-) Dziwi mnie jednak zapalenie spojówek u Wiktorii. Kurna, w szpitalu złapała? Tam powinno być mega czysto
Kasik pozdrów Anulle, napisz jej by przypilnowała by dobrze wyleczyli u Wiktorii zapalenie spojówek.