reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kroptusia, no skomplikowane to troszkę, ale co nieco zaczynam rozumieć :-)
A co do tego że już jak by 1 tydzień ciąży to 1 dzień naszej miesiączki choć jeszcze fasolinki nie ma, bo tak właśnie organizm już od 1 dc się przygotowuje na fasolkę.

Kroptusia, żanka gratuluje!!!:)mam nadzieje ze nikogo nie pominełam z tych ktorym sie udalo...;) troszke mnie tu nie było i mam małe zaległosci;)mam nadzieje ze wszystkie zafoslkujemy w tym roku i to predko;) Beti jak mozesz to wpisz mnie na liste staraczek...;) co prawda nie bede tak czesto jak nie ktore z Was ale postaram sie zagladac TU jak najwiecej.... tymczasem pozdrawiam Was goraco i zycze owocnej nocki;) zmykam pić ziółka.....moze cos pomoga;)

Dzieki dziewczyny. Jestescie kochane.
Fajnie nie byc sama w oczekiwaniach. Nawet jesli to jeszcze nie mialo by byc tym razem.

Juz wrocilam po krotkiej przerwie, bo i obiadek trzeba bylo przygotowac:-)
Katerinka mozesz pojsc do swojego gp i poprosic o skierowanie do Early Pragnancy scan zazwyczaj jest" w" lub "przy" kazdym szpitalu.
Ja dostalam takie skierowanie w 8 tc bo glownymi objawami ciazy pozamacicznej jest bol brzucha taki jak przy @ (chociaz lekarze twierdza ze jest to klujacy bol brzucha zwlaszcza po jednej ze stron) podwyzszona temperaturka i plamienia. Niewazne czy male czy duze. Im pozniej taka osoba udaje sie na scan tym gorzej.
U mnie nie nastapilo na szczescie rozerwanie jajowodu (bo tam byla umiejscowiona ciaza) w pore zrobili mi laparoskopie wiec zachowalam wszystkie narzady cale i mam nadzieje ze zdrowe:nerd:
Jade w sob do pl to sie przebadam na prawo i lewo:baffled::nerd: A ty juz 15 tc? Jak sie czujesz????? Napisz koniecznie....czekam:tak:

Kaya25 Nie ja niestety nie jestem w ciąży :no: a piszę o 15 tyg bo wtedy oni robią pierwsze USG. :crazy: Jeszcze do tego doszedł credit crunch i oszczędności counsila :crazy: Oszczędzają jak się da i przez to kobieta w ciąży nie dostaje tego co powinna, a wszystko pod hasłęm Ciąża to nie choroba:angry: Ciąża to nie choroba ale ze względu na szczególny stan wymaga opieki i uwagi !!! Ale to moje zdanie.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:) Wiecie co ja sie wogóle nie spodziewałam że moge być w ciąży bo tyle sie staraliśmy i nic patrzyłam tylko ja znów dostaje okres.A jak ostatnio nie dostałam okresu to tłumaczyłam wszystkim że mi sie tak spóźnia bo stresy,pogrzeb dziadka,praca i wogóle wszystko naraz.Czekam z niecierpliwością na piątek i wizyte u gina :)

reklama
A jeszcze moja szwagierka wyjechała dzisiaj z głupim tekstem że może ja wcale nie jestem w ciąży,ale ja wiem że jestem.Testy nie kłamią-nie aż tyle i wogóle objawy...

Do góry