Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Własnie zapomniałam, jedno z najbardziej popularnych imion w mojej okolicy to Maja. I Milena jeszcze. Normalnie średno co druga dziewczynka tak się nazywa
siema!!
ależ się rozgadałyście aż miło
u nas pogoda pod chmurką ale ciepło i nie pada
wróciłam z pracy zjadłam obiad i siedzę i przeglądam forum
Razem z mężem wybraliśmy imiona już przy pierwszej ciąży...
synek: OLIVER, ALEXANDER (Olek- po dziadku)... Oliver wykorzystane już [*] ale Alexander został więc zobaczymy
córeczka: Lillyanne (Nasza polska Lilianna) , Gabrielle (Gabrysia) <--- tu mamy dylemat ale doszliśmy do wniosku że jak będzie córka to będzie miała to imię które pierwsze padnie do niej z naszych ust po urodzeniu ;D bo obydwa są piękne
martolinka ja musiałam wybrać takie żeby kiedyś tutaj dzieci nie miały z nim problemu jak będzie chodzić do przedszkola... i żeby w Polsce babcie nie miały problemów z wypowiedzeniem imion swoich wnucząt więc będzie olek lilka i gabrysia dla dziadków Alex, Lillyanne i Gabrielle dla wszystkich w uk podobało nam się jeszcze Lauren nasza polska Laura
Pomysł naprawde swietny. Imie integralnie wiąże sie z osobą . Przyjemniej bedzie dziecku , gdy rówieśnicy nie beda mieli problemu z wymówieniem imienia itp ;-)
Musze tego mojego brzdaca budzic , bo to nie jego pora spania i bedzie mi wojował do nocy
Rozczochrana to co powiesz na to ze chrześniaczka mojej mamy która tez mieszka w uk urodziła w zeszłym roku chłopca któremu dała na imię (nie wiem jak sie pisze , więc pisze jak sie mówi) batu- imię mongolskie. Za 4 lata planują powrót do polski.
Dlatego ja wybierałam właśnie imiona międzynarodowe takie które w PL będzie można spolszczać :-) mogłam wybrać imiona stricte angielskie ale nie mam pewności czy nie wróce do PL kiedyś ...
Hejka :-) Wczoraj skonczyl mi sie internet i nie bylo mnie, dopiero dzis sobie doladowalam. Wrocilam wlasnie z salonu. Moje pazurki tak wygladaja. W rzeczywistosci sa jeszcze ladniejsze, bardziej sie swieca.
Jeszcze zrobie fote tej kiecki i wam pokaze, bo ta fotka co wczoraj Borys mi w niej zrobil nie podoba mi sie
lazurek! paznokcie piękne!!!! chociaż nie przepadam za różowymi paznokciami to te mi się wyjatkowo podobają.. sa takie naturalne i delikatne śliczne!
czekam na zdjęcie kiecki
EDIT:
nawet nie wiecie jak mnie korci żeby zrobić test ... masakra... tylko sobie w kółko powtarzam:
wytrzymaj, nie bądź ciota! dasz rade, cierpliwości zostaw testy na następny cykl lol