wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wika8 jestem lekarzem ogólnym (no właśne jak pisałam o tych młodych lekarzach to ja ;-)) - specjalizację będę robiła za 2,5 roku - teraz póki co chce odchować Stasia no i po drodze dorobić się jeszcze jednego SzkrabikaTak to jakos wyszło, że z "kariery" naukowej, która miałam na wyciagnięcie ręki (w super ciekawej dziedzinie ... ale takiej, co do której nie jestem pewna, czy "to właśnie to" - mam jeszcze czas na zastanowienie) zrezygnowałam na rzecz bycia mamą - i wiem, że nigdy tego nie będę żałowała :-)
Na pewno nie będziesz żałowała podjętej dezycji.
Hej laski
Znowu mnie choróbsko dopadłoUcho mimo antybiotyku dalej mnie boli
Jeszce pół nocy wymiotowałam, więc dziś chodzę jak cień
Musiałam Małą do przedszkola zaprowadzic i mam mnóstwo papierowej roboty, nie wiem jak dzisiaj przeżyje. Jutro idę do lekarza, bo dzisiaj nie mam siły się zawlec
![]()
Dużo zdrówka życzę
Daffodill- powiem szczerze, że cieżko powiedzieć kiedy okres powinnien naprawdę być. To mój dopiero drugi cyklbez tabletek i gin. uprzedzala ze tu rozne rzeczy mogą się dziac. Pierwszy cykl miał 30 dni. Idąc tym tokiem drugi cykl powinnien mi się skończyć 02.09 i tego dnia dostałm jedndniowe plamienia (takei że wymieniałam wkładke w ciągu dnia ale za słabe na podpaske czy tampona) i ból jajników- nie uznałabym tego za okres. W kolejnych dniach wszystko ucihcło i tak do dziś. Czyli dziś mamy 35dc. Gin. mówiła żeby przychodzić do niej na wywolanie gdy @ spóznia sie 14 dni więc jestem umówiona na 16.09.
Betka raczej nie ciążowa i ciążowo wiciąż się nie czuje. Dziś pobolowe mnie podbrzusze (nie jajniki)
Dobrze, ze zapisałaś się do ginki. Ja jak brałam tabsy, też na poczatku po odstawieniu miałam zawirowania okresowe!!!! Może @@@@ przylezie przed wizytą
A tak wogóle to się witam
Tak to jakos wyszło, że z "kariery" naukowej, która miałam na wyciagnięcie ręki (w super ciekawej dziedzinie ... ale takiej, co do której nie jestem pewna, czy "to właśnie to" - mam jeszcze czas na zastanowienie) zrezygnowałam na rzecz bycia mamą - i wiem, że nigdy tego nie będę żałowała :-)
Jeszce pół nocy wymiotowałam, więc dziś chodzę jak cień
Musiałam Małą do przedszkola zaprowadzic i mam mnóstwo papierowej roboty, nie wiem jak dzisiaj przeżyje. Jutro idę do lekarza, bo dzisiaj nie mam siły się zawlec
bardzo sie cieszę.