reklama

Mamusie w 2012

Trina- a chociaż wypoczełaś na urlopie? Lekarz wie co robi więc sie martw, ja też brałam antybiotyk i z dzidzia wszystko dobrze.

Na czym polega to badanie genetyczne?

Liv dobrze zrobiłaś!

Truskawcia a juz jedziesz przez Kościelec to na przeciwko szkoły średniej jest romantika tam są obiady jak u mamy. Jak mi sie gotować nie chce to idziemy tam na obiad też warto iść. A co do hamburgerów to na prawdę są zdrowe kotlety robione na miejscu i ta kapustka z koperkiem. Ale sie głodna zrobiłam.
Ale właściciel to wygląda na nie miłego.

reklama
truskawcia- jasne ze wyporzycze , przegonie jak juz zrobi swoje i pokieruje w Twoja strone heheh
trina- ja rowniez w ciazy mialam antybiotyk, i wszystko jest oki.
liv- co za nieodpowiedzialni ludzie w tej klinice...wrr. az mi sie przypomina jak ja poszlam do kliniki by zatwierdzic po badaniu ze jestem w ciazy , a doktork powiedzial ze termin usg mam za 2,5 mies bo sa kolejki, bo było na fundusz....ehhh do tej pory to sama bym sie poznala po objawach i duzym brzuchu.
trina- wspólczuje takiej podrózy

filonka, nieodpowiedzialnosc nieodpowiedzialnoscia, ale ja za to jeszcze place:dry:
ale fasola sie rusza czesto, kopie okropnie, wiec juz takiego cisnienia nie mam, ze cos moze nieteges. chcialam zobaczyc co ma miedzy nogami:-p:laugh2:

dla mnie najwazniejsze bylo zobaczyc tetno/ze to jedno/ze karczek i nosek ok

teraz co wizyte slucham serducha
w sumie uslyszenie, ze brzuszek dziecka nie rosnie nie jest mila wiadomoscia, zwlaszcza, gdy okazuje sie, ze wszystko ok, wiec co tam widza poza ogolna wiadomoscia ze ma 5 palcow, pelen zoladek, czy pecherz malo mnie interesuje poza lozyskiem
a wiadomo plec nie jest wazna, ale cieszylabym sie z chlopca, ale dziewczynke przeciez tez bede kochac:-D

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśniwe skasowałam sobie posta:wściekła/y::wściekła/y: głupota moja nie zna granic:-D

Lelek, dzięki Ci dobra Kobieto, ze wspomniałaś o tej natce pietruszki:tak: zaraz też polecę zrobić mały zapasik na zimę :tak:

Mmona, siostra bierze ślub 27 sierpnia :) Fajnie, ze udało Ci się kupić sukienkę i to z taką różnicą w cenie:tak: Ja miałam podobną sytuację dzisiaj, przymierzałam czarny żakiet, koszt: 120 zł. Był trochę za szeroki w ostateczności uszedłby w tłumie:-D, no ale nie zdecydowałam sie w końcu na niego... no i dobrze, bo za chwilę weszłam do innego sklepu i kupiłam ładny czarny żakiecik przeceniony ze 189 zł na 69 zł:-D:-D Achhh i dużo ładniejsszy od poprzedniego:-D

Trina, co do naszych polskich kolei:szok: SZOK:szok::szok::szok:
Powodzenia na usg i napisz koniecznie co i jak z Berbeciem :)

Marciaa, a pewnie, ze możesz :) Od razu gratuluję i życzę spokojnych pozostałych miesięcy:tak: Każda ciężarna u nas na wagę złota:-D im więcej ciążowych fluidków, tym lepiej :-D

Liv, jak to najważniejsze, zeby było jedno??? Dwójki nie przygarniesz??? :-p:-p:-D

Maron, a co do kombinezonu, to całkiem niedawno podarowałam koleżance pierwszy zimowy kombinezonik Igorka (0-6m). Rodzi w grudniu, wiec jej się przyda :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry