reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
cześć

Właśnie wróciłam z zebrania 4 latków, trochę potrwalo takie oragnizacyjne sprawy były poruszane.

Wszystkim dziękuje za życzenia zdrowia-jest mi ciut lepiej, chociaż po lekach to jak ćpunka chodzę:-D dzisiaj pół dnia przespałam, a robota papierkowa czeka:baffled: zaraz się muszę wziąść

Agnieszka a w jakiej branzy pracujesz? i czemu masz dość tej pracy??

Daffodill ja studiowałam w Zielonej Górze i miałam kilku znajomych z Międzyrzecza:-)

...albo będę zwracała się do Ciebie Daff bez "i" bo kojarzy mi się to z mydłem przepraszam ale takie moje pierwsze skojarzenie i myślę że ładne,pachnące :-D;-)

ale Daff mi sie zle kojarzy no ale przeciez krzyczec ani bic za to nie bede;p
daffi przyjazniej ale pisz jak ci wygodniej:)

cześć

Właśnie wróciłam z zebrania 4 latków, trochę potrwalo takie oragnizacyjne sprawy były poruszane.

Wszystkim dziękuje za życzenia zdrowia-jest mi ciut lepiej, chociaż po lekach to jak ćpunka chodzę:-D dzisiaj pół dnia przespałam, a robota papierkowa czeka:baffled: zaraz się muszę wziąść

Agnieszka a w jakiej branzy pracujesz? i czemu masz dość tej pracy??

Daffodill ja studiowałam w Zielonej Górze i miałam kilku znajomych z Międzyrzecza:-)

o prosze a moze to jacys nasi wspolni znajomi? widze po nicku 84 wiec pewne to twoj rocznik czyli jak moj maz a w tym wieku troche ludzi jeszcze znam:)

Cześć dziewczyny:)
Wow ale dużo ostatnio piszecie. Dawno mnie nie było więc w skrócie powiem, że jak będziecie oglądały program Jaka to melodia to w soboty i w niedziele będą kulisy i to robię ja:) Zaproponowali mi na praktykach, żebym u nich została i pracowała, tylko, że problem jest taki że ja mam ostatni rok studia dzienne więc nie wiem jak to pogodzę, ale cieszę się bo bardzo mnie chwalą:) Kupiłam sobie też samochód:) a jeśli chodzi o dzieciaczki to będę podwójną ciocią, bo żony dwóch braci mojego D. są właśnie w ciąż jedna jest w 2 miesiącu a druga w 4 także cieszę się, że będą maluszki w rodzinie:)
pozdrawiam
PS. zaglądam do was w miarę na bieżąco, ale nie mam czasu pisać, ale jak tylko będę miała chwilę, to będę o sobie przypominać:)
Witam wszystkie nowe staraczki:) i może trochę późno ale Misia89- GRATULUJĘ!!!!!!!! i trzymam kciuki, jesteśmy z tego samego rocznika więc kibicuję rówieśniczce:)

Cześć Agatka :)) Fajnie, że docenili Cie na praktykach :)) Wzmacnia to wiarę we własne możliwości i umiejętności :)) Nie oglądam tego programu, ale teraz w weekend obejrzę :)))
Co do pracy, to myślę, że powinnaś zaryzykować i przyjąć ich propozycję :)) To już ostatni rok studiów, więc zajęć nie powinnaś mnieć za dużo, a praca mgr jakoś się napisze :)))) Pewnie czasami będzie Ci ciężko, ale myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :)) Wiesz przecież dobrze, jak u nas w kraju jest z pracą. Najchętniej przyjmują młodych, świeżo po studiach i z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!!!!! Tak więc jak dla mnie powinnaś korzystać z okazji :))
Gratuluję zostania podwójną ciocią :))))

Cześć Agatka :)) Fajnie, że docenili Cie na praktykach :)) Wzmacnia to wiarę we własne możliwości i umiejętności :)) Nie oglądam tego programu, ale teraz w weekend obejrzę :)))
Co do pracy, to myślę, że powinnaś zaryzykować i przyjąć ich propozycję :)) To już ostatni rok studiów, więc zajęć nie powinnaś mnieć za dużo, a praca mgr jakoś się napisze :)))) Pewnie czasami będzie Ci ciężko, ale myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :)) Wiesz przecież dobrze, jak u nas w kraju jest z pracą. Najchętniej przyjmują młodych, świeżo po studiach i z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!!!!! Tak więc jak dla mnie powinnaś korzystać z okazji :))
Gratuluję zostania podwójną ciocią :))))

Dobrze powiedziane,podpisuję się pod tym co napisała wika:)
Także Agatkaak łap chwilę i korzystaj:)))

reklama
Witajcie :) Chciałabym dołączyc do waszego grona:) Jestem mamą 19 miesiecznej córci i myslimy z męzem o drugim maleństwie. Niestety na razie musimy odsunąc nasze plany, ale nie jest źle ;) 2012 to fajny rok :) Mam nadzieję, ze do tej pory zamienimy mieszkanie na większe :)

Do góry