agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
devi spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...albo będę zwracała się do Ciebie Daff bez "i" bo kojarzy mi się to z mydłem przepraszam ale takie moje pierwsze skojarzenie i myślę że ładne,pachnące;-)
cześć
Właśnie wróciłam z zebrania 4 latków, trochę potrwalo takie oragnizacyjne sprawy były poruszane.
Wszystkim dziękuje za życzenia zdrowia-jest mi ciut lepiej, chociaż po lekach to jak ćpunka chodzędzisiaj pół dnia przespałam, a robota papierkowa czeka
zaraz się muszę wziąść
Agnieszka a w jakiej branzy pracujesz? i czemu masz dość tej pracy??
Daffodill ja studiowałam w Zielonej Górze i miałam kilku znajomych z Międzyrzecza:-)
Cześć Agatka) Fajnie, że docenili Cie na praktykach
) Wzmacnia to wiarę we własne możliwości i umiejętności
) Nie oglądam tego programu, ale teraz w weekend obejrzę
))
Co do pracy, to myślę, że powinnaś zaryzykować i przyjąć ich propozycję) To już ostatni rok studiów, więc zajęć nie powinnaś mnieć za dużo, a praca mgr jakoś się napisze
))) Pewnie czasami będzie Ci ciężko, ale myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać
) Wiesz przecież dobrze, jak u nas w kraju jest z pracą. Najchętniej przyjmują młodych, świeżo po studiach i z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!!!!! Tak więc jak dla mnie powinnaś korzystać z okazji
)
Gratuluję zostania podwójną ciocią)))