Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajcieChciałabym dołączyc do waszego grona
Jestem mamą 19 miesiecznej córci i myslimy z męzem o drugim maleństwie. Niestety na razie musimy odsunąc nasze plany, ale nie jest źle
2012 to fajny rok
Mam nadzieję, ze do tej pory zamienimy mieszkanie na większe
![]()
Samola- Witamy
We Wro dzień zapowiadał się słonecznie niestety już jest pochmurnie
Wczoraj tez był paskudny dzień aż na poprawe humoru musiałam cos upiec i wyszły mi pyszne muffinki z białą czekoladą, borówka amerykańska i kruszonkaplus ciepła herbata i kocyk i zrobilo się baaardzo przyjemnie
![]()
nie mam na nic siły i juz nie mogę się doczekac powrotu do zdrowia
pytam po co ci koc, a no bo jak wody odejdą w drodze to rozłożymy na siedzeniu, pojechaliśmy po rodzącą i w droge do szpitala 40 minut w jedną stronę bo taki sobie wybrała, zdążyliśmy w ostatnim momencie i prosto na stół, czekaliśmy na wieści kiedy ta dziewczyna sie urodzi , i co odbywa się cc (siostra opowiadała), wyjeli dziecko i mówią tak : "niech pani spojrzy jaka piękna córka" i pokazali jej jajca

chłopak ,a jeszcze wczoraj na usg wyglądał jak dziewczynka no śmiechu warte, wróciłam do pracy i musiałam dłużej posiedzieć padam z nóg poprostu, ale musiałam wam to opowiedzieć
w niedzielę jade sie przyjrzeć temu chłopocu co to był dziewczynką:-)hi hi