reklama

Mamusie w 2012

wika robilas przed okresem, wiec nie wiesz na czym stoisz:-p

Mama dzis moge przed dom wyjsc i mam basen prosto z nieba:-D

dana nie znam tego, ja na reksiu i na wesolym trojkacie /bolek i lolek/ wychowana

Bunny chyba teraz na hiv w pl obowiazkowo robia dla ciezarnych, co do kily nie pomoge

reklama
Bunny lepiej. Jeszcze tam coś ma, ale mu się zasusza. Mam nadzieję, że szybko mu to zejdzie. W każdym razie jest dużo żywszy. Biega już jak wariat z kitą do góry:-)
LivReksia i Bolka i Lolka też oglądałam:-) I psa Pankracego:-D

dzieki dziewczyny, ale raczej nici z fasolki w tym cyklu :(

Idę brać się za sprzątanie kuchni... łazienka juz pokonana :-D:-D

Martolinka, zadowolona jesteś z fryzury??

Bunny, ja nie robiłam tych badań z Igorem ale to było 2 lata temu, może sie już pozmieniało i są obowiązkowe...

Liv, oddaj trochę chłodku :-p:-p u mnie skwar!!!!!!!!

Lelek, a co z Tobą??? WSZYSTKO OK?

dobra lece, póki Iguś śpi

U nas szykuje sie burza. Młody goraczkuje od zebów ech...
Wika w koncu nie wycieniowałam , nałozyłam tylko farbe i jestem happy:tak:i nie badz takim złym prorokiem :)

Livcia co plaujecie na impreze roczkowa małej?

nic nie planujemy martolinka, zwyczajnie nie obchodzimy urodzin,
przyszla paczka ze sklepu z jakimis balonikami i innymi gadzetami ze slodkosciami dla malej, ale ta na baloniki reaguje histerycznie, wiec sobie chyba daruje takie ozdoby
zrobie biszkopta, bo ona lubi go jesc i dostanie pacynki, pod choinke kupimy jej myszke miki taka ponad metr, bedzie bardziej kumata

Urodzin dziecka nie obchodzicie tylko tym razem , czy zawsze?swoich tez nie?
dla mnie to było święto nie tylko dziecka , ale też moje;-)choć muszę przyznać , że to bardziej "impreza" dla rodziny , ale z roku na rok coraz bardziej Antek będzie rozumiał , ze to wielki dzień:tak:

reklama
w ogole nie obchodzimy, ze to tak ujme takich tradycyjnych.
Akurat w tym roku wparowali znajomi do nas i byl wielki zonk z ich strony jak sie dowiedzieli, ze sa moje urodziny, ale ja przeciez nie obchodze, zreszta ja mam zaraz po dniu dziecka a maz akurat dzien przed wigilia i on w ogole swoich urodzin nie znosi, bo nikt nigdy o nim nie pamieta tylko kazdy wigilia zyje. Wiec ustalilismy, ze nic nie obchodzimy terminowo, poza rocznica slubu i wtedy robimy wszystko na raz.
A dziecku pewnie jak bedzie male cos zawsze malego zrobimy/zreszta my nikogo nie bedziemy zapraszac, za granica jestem i tu tez nikt takich urodzin nie robi jak w pl/a jak bedzie starsze to samo sobie przeciez ze swoimi znajomymi bedzie robic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry