reklama

Mamusie w 2012

Ja tak sobie wlasnie pomyslałam że nawet nie bede testowac w terminie @, tylko tak ze 3 dni poczekam jak czasem @ nie przyjdzie. Po co mam test marnować i robic rano jak w południe mnie moze zalac?? ;D Trzymam kciuki za Ciebie.

Nic nie powie tylko wyleczy ;P Ja w połowie ciąży byłam i robiła mi (wierciła i plombowała) 2 górne zeby, tylko że bez znieczulenia ;) To wazne by zęby były wyleczone bo sa tam jakies szkodliwe bakterie..

Zapytaj lekarza czy mozesz przed snem pic herbatke z lipy. Jest bardzo dobra. Uspokaja i ułatwia zasypianie. I przede wszystkim jest naturalna.. Naprawde polecam.

Mnie męczą od jakichś 3 dni....bąki ;D Normalnie caly czas mi tam coś w jelitach jeździ i chce sie wydostać ;D;D;D

A w ogóle to zrobiłam sie okropna, bo w nocy jak mój sie do mnie przysuwa to krzycze na niego ze ma sie przesunąć bo nie moge oddychac.. Normalnie klaustrofobia mi sie jakas zrobila ;D Cały czas mi miejsca w łózku bakuje, brakuje mi powietrza, itd..

A na dodatek musze sie pochwalic że zdałam mature! ;) Hi hi hi
:-D Moze byc,a ja taka nie cierpliwa :tak:
Ale sie dzisaj na jezdzilam ze mam dosc caly dzien za kierownica :angry: wpadlam do domu zjadlam i spowrotem po 22 w domu .ach co za dzien
Bunny86-nie nerwuj sie :tak:wszystko bedzie dobrze wierz mi ze duzo kobiet to przezylo .Mi lekarz tak powiedzal ze dzidzus ma byc zdrowy gorzej jak bys urodzila i dziecko by moglo miec jakas chorobe i sie meczylo prawda ? to jest tez moje zdanie

reklama
danao - ja rano wstałam i już mi się spać chciało i tak zostało cały dzień, ale pogoda u nas typowo barowa, pewnie ciśnienie niskie, a nikt mi go nie podniósł (na szczęście).

Bry...

A na dodatek musze sie pochwalic że zdałam mature! ;) Hi hi hi

Iza gratulacje:tak:

Bunny ja cały czas myślami jestem z Tobą:tak:

Ja niestety dziś rano dostałam @:-( smutno mi i jakoś tak pusto:-( wiem, że będzie kolejny cykl, więc nie smęcę, aż tak bardzo niemniej jednak dzisiejszy dzień będzie małym dołkiem:-(

Witam przy poranne kawce:)

Bunny serce się kraje jak widzimy jak cierpisz ale taki los kobiety swoje trzeba wycierpieć ale trzymaj się kochana <buziak>

Iza gratki za maturę

Mama sówka ja też mam doła co prawda nie dostałam jeszcze @ ale tempka powoli spada i piersi bolą jak na @ , a tak dokładnie celowaliśmy w owulkę:-( Nie wiem co może być nie tak echh

witajcie o tej wczesniej porze :-p
martolinka, no co ja zrobie nie umialam sie powstrzymac :-D heh ale poki co cisza, nic nie kupuje poki nie poznam plci :tak:
Iza gratulacje :-) matura, kiedy to bylo ;-)
Ja wlasnie zmykam na morfologie i mocz :-) jestem taka glodna, ze masakra :wściekła/y: wiec pozniej kupie cos na sniadanko i jade do pracy do kumpeli, zebysmy sobie zjadly razem :-)
Milego dnia :-)

reklama
Heło,

dzisiaj czuję mam wenę do pisania:-D:-D
danao - jak minął weekend? My w sobotę przez chwilę zastanawialiśmy się czy nie pojechać do Chorzowa do wesołego, ale w końcu odpuściliśmy, pogoda była świetna.
bunny - wygadaj się tutaj , lepiej niż się zamykać w sobie.
gosiulek - popatrzyłam na CPP że teścik poszedł w ruch, dzisiaj powtórzyłaś? są II kreseczki?
maron - nie pogratulowałam jeszcze ruchów, ale Ci zazdroszczę tego uczucia :tak:
viola - poczekaj do terminu @ , może nie wszystko stracone , trzymam &&&&&&
mama sówka - przytulam kochana , co tu dużo pisać - następny cykl przed Wami, może i Ja do Ciebie dołaczę :-p
Iza - ogromne, wielkie , serdeczne gratki - nic nie mówiłaś byśmy kciuki potrzymał za maturę tak dla odmiany:-)
sakar - polecam rower , chociaż trochę wieję , ale człowiek lepiej się czuje bo w korkach nie stoi :-D:-D
livastrid - super ubranko , takie kolorowe, w Krk z takim się nei spotkałam , a na ubranka za każdym razem się zaglądam:sorry2:
wika - wyspana? Co tak Cię wczoraj wykończyło ? wiem że 13 ale przecież nie piatek:-p
Qcz - GRATULUJĘ !!!! nie wiem czy w ciaży można ale może melisę sobie zaparz przed snem, przynajmniej to się uspokoi a i sen może przy tym lepszy będzie.
martolinka - jak idzie praca? Ja swoja w tydzień napisałam ;-)

Ja dzisiaj mam dużo energii , już zupę wstawiłam - ogórkową , a teraz do pracy się zbieram i stamtąd już będę do Was się odzywać :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry