Ja tak sobie wlasnie pomyslałam że nawet nie bede testowac w terminie @, tylko tak ze 3 dni poczekam jak czasem @ nie przyjdzie. Po co mam test marnować i robic rano jak w południe mnie moze zalac?? ;D Trzymam kciuki za Ciebie.
Nic nie powie tylko wyleczy ;P Ja w połowie ciąży byłam i robiła mi (wierciła i plombowała) 2 górne zeby, tylko że bez znieczuleniaTo wazne by zęby były wyleczone bo sa tam jakies szkodliwe bakterie..
Zapytaj lekarza czy mozesz przed snem pic herbatke z lipy. Jest bardzo dobra. Uspokaja i ułatwia zasypianie. I przede wszystkim jest naturalna.. Naprawde polecam.
Mnie męczą od jakichś 3 dni....bąki ;D Normalnie caly czas mi tam coś w jelitach jeździ i chce sie wydostać ;D;D;D
A w ogóle to zrobiłam sie okropna, bo w nocy jak mój sie do mnie przysuwa to krzycze na niego ze ma sie przesunąć bo nie moge oddychac.. Normalnie klaustrofobia mi sie jakas zrobila ;D Cały czas mi miejsca w łózku bakuje, brakuje mi powietrza, itd..
A na dodatek musze sie pochwalic że zdałam mature!Hi hi hi
Moze byc,a ja taka nie cierpliwa 
Ale sie dzisaj na jezdzilam ze mam dosc caly dzien za kierownica
wpadlam do domu zjadlam i spowrotem po 22 w domu .ach co za dzien Bunny86-nie nerwuj sie
wszystko bedzie dobrze wierz mi ze duzo kobiet to przezylo .Mi lekarz tak powiedzal ze dzidzus ma byc zdrowy gorzej jak bys urodzila i dziecko by moglo miec jakas chorobe i sie meczylo prawda ? to jest tez moje zdanie 
wiec pozniej kupie cos na sniadanko i jade do pracy do kumpeli, zebysmy sobie zjadly razem :-)