reklama

Mamusie w 2012

Iza zdrówka dla córeczki!

Pamiętam ze kogoś zabek bolał ale pamiętam czy Maron czy Mone. Wstyd :-(, ale czy ząbek jeszcze boli?

Oj dziękuje bardzo :)

Zagubiona, cos wiem o nakrecaniu ;D Też mówiłam ze nic a nic sie nie nakrecam, a jak mój wczoraj test kupił to sie zmieniło i w sumie nic nie wyszlo z tego wszystkiego bo test negatywny. Masz tyle lat co ja ;) Gówniara ;D;D;D Żartuje ;)

Bunny, kochana, a jeśli pokarze sie serduszko? Jest taka możliwość czy już wszystko przekreślone? :(

reklama
Dobry wieczór:tak:

Trina super, że wszystko w porządku:tak:

Bunny trzymam kciuki:-D

Witam wszystkie nowe staraczki -> oby było nas jak najwięcej i coraz więcej fasolek:tak:

Ja padam na pyszczek, bo do pracy miałam na 13:00:eek: wyjechałyśmy w teren o 16:00 i dopiero teraz wróciłyśmy:eek: zaraz zmykam do domku i mam nadzieję, że mężuś zrobi jakąś cieplutką kolacyjkę:tak: ehhhh, a Bartuś niestety delikatną gorączkę ma, ale już dostał syropek, więc mam nadzieję, że szybciutko przejdzie:tak:

Sakar raz na jakiś czas zaboli mnie albo jeden albo drugi jajnik, wczoraj chyba przez pół godziny bolały mnie plecy na dole jak na @ i na tym koniec.

Ta nie pewność wykańcza mnie. Niech sie to w końcu skończy.
W niedzielę bedzie 10 tydz. Ja nie wiem na co Ci lekarze czekają przecież przy pustym jaju łozysko dalej rośnie i w ogóle wszystko.

Zagubiona bardzo mi przykro z powodu dzidzi takie rzeczy nie powinny sie zdazać. Tym razem na pewno Ci sie uda. Powodzenia!

Karolcia w poniedziałek była u lekarza słyszała i widziała serduszko tak więc wszystko idzie w dobrym kierunku no bo przecież nie ma innej opcji!

WyszukalaM cos czy to przy plodzie czy przy pustym jajeczku wyglada tak samo ;
Tłumaczę treść wyniku badania: „Liczne kosmki kosmówki częściowo w stanie obrzęku. Krew i fragmenty endometrium w późnej fazie wydzielniczej z objawami przekształcenia doczesnowego zrębu.”
Puste jajo płodowe to stan spowodowania najprawdopodobniej losowo powstającymi defektami genetycznymi, które rzadko kiedy powtórnie pojawiają się w kolejnej ciąży.
Pozdrawiam serdecznie!

I bunny wierz mi mi latwo tez nie bylo zostalo mi zdjecie dziecka a na zjeciu moja data urodzin prezent super i tez chcialam byc juz po a teraz 8 miesiac mija . :tak: Moja data porodu to byl 3.08.2011 bylam tez w sierpniu zdenerwowana , a juz bym bawila moja kruszynke .

Ostatnia edycja:
Iza zdrówka dla córeczki!

Pamiętam ze kogoś zabek bolał ale pamiętam czy Maron czy Mone. Wstyd :-(, ale czy ząbek jeszcze boli?

nie mnie :-)
Witam wszytkie nowe staraczki :-)
Przedwczoraj zrobilam morfologie i mocz. Niestety mocz wyszedl fatalnie, wszytko wskazuje na zapalenie drog moczowych :-( cholera, nigdy takiego dziadostwa nie mialam, nawet teraz objawow nie mam. Zaraz zmykam na nieplanowana wizytye u mojej ginekolog :-( z tego co czytalam, w moim przypadku konieczny bedzie antybiotyk :-( Trzymajcie kciuki:-)
i milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry