reklama

Mamusie w 2012

Witam nową staraczkę!

maron - zdrówka!
sakar - ja miałam termin na 1.05.2011 i też wtedy jakoś tak wszystko wróciło :-(
bunny - moim zdaniem powinnaś mieć jak najszybciej zabieg. Ja swój miałam coś właśnie w 9-10 tyg i w badaniu histopatologicznym mam napisane po lacinie (znalazłam w sieci, nie żebym znała) "łożysko z ogniskami zapalnymi", więc jakbym dłużej tak pochodziła, to mogłabym coś mi się tak wydaje jakiegoś zapalenia dostać i ciekawie by nie było
zawsze myslisz dlaczego ale plus tego ze nastepna ciaza sie tak nie zakonczy ,chodz bede bala sie napewno do 11tyg ;-)

reklama
Hej!
Wpadłam się przywitać:-)
Tak sobie liczę i liczę i wyliczyłam, że @ powinna przyjść gdzies między 21 a 25 września. Taka rozbiezność gdyż dwa razy pod rząd @ mi się skrócił z 28 do 24 dni:tak: A moje luzowanie chyba za bardzo luzujące wyszło.:tak: Tak bardzo luzowaliśmy, że poomijalismy wszystkie dni płodne w tym cyklu:-D Gdybym zaszła teraz w ciążę byłby to prawdziwy cud:-D

Ostatnia edycja:
1 dzien nam zostal:tak: aby @ nie przyszla ,Mne brzuch inaczej boli niz na@ i dostalam biegunki to normalne ale to przed@ tak jest chyba?i mam pelno bialego sluzu dzis bez wkladki sie nie obylo :szok:

Ja też mialam wczoraj biegunke ;D

Mówie Ci, u mnie wszystko ciązowo, ale nie mam sluzu.. ;( Wiec wiem ze nie jestem.. A u Ciebie na pewno fasolka, wiem to ;) Zrób test kochana, bo wiem że mam racje! ;]

Ja tak z rana na chwilkę, później trochę więcej.
Bunny - o której masz wizytę dzisiaj? Trzymam kciuki &&&&&&& daj znać nam co i jak.
maron - ja od początku miałam zapalenie, którego nie czułam , dostałam furaginum a swoją drogą polecam kupić syrop żurawinowy, sprzedają na pewno w sklepach ze zdrową żywnością i taki kompocik robić - szybko i skutecznie pomaga, Ja teraz urosept czy coś takiego profilaktycznie często biorę i suszona żurawina do wszystkiego - mięsa, naleśników,deserów itd.:tak:

anastazja i ja tez dostalam furaginum :-) no i jak sie skonczy to Urosept + wit. C i kazala duzo duzo pic
Wystraszaylam sie bo gdzies przeczytalam, ze takie zapalenie moze spowodowac przedwczesny porod :-(
Kupie ten syrop zurawinowy pozniej :-)
Dziekuje dziewczyny
Bunny &&

reklama
Jestem juz w domu.

Gin. powiedział ze był maleńki taki tyci tyci zarodek ale sie wchłonoł tak więc zostało puste jajo. Zabieg mam w wtorek o 8 rano. Boję sie a jednocześnie cieszę ze w końcu będę miała ten zabieg.

Mogę powiedzieć ze dzielnie sie trzymałam dopóki kobitka w kolejce do gin. nie zapytała który to tydzień, odpowiedziałam jej spokojnie a w duszy krzyczałam.
Nie dziwię sie z drugiej strony czemu sie pytała bo brzuch mam jak z Patim 4-5 miesiącu.

Jezu jeszcze cztery dni masakra.

Dziś ogólnie mam zły dzień. Kasa mi sie skończyła w portfelu więc poszłam do bankomatu i co wiedzę karta mi pękła. Poszłam więc do kasy po pieniądze a tam słyszę ze nie mam upoważnienia co dziwne bo na początku roku Piotrek je podpisał.

Potem szukam w domu jaką mam grupę krwi bo potrzebne do zabiegu. No i co nie znalazłam. W poniedziałek jadę po odpis a jak nie będą mieli to musze robić od nowa i wynik będę miała tego samego dnia. Dzwoniłam do innego lab. oni robią tylko raz w tyg. i wyniki będą w środę.

I do tego krew mi sie z nosa leje małym strumykiem. Marzę by ten dzień sie w końcu skończył.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry