reklama

Mamusie w 2012

reklama
Martolinka, śnieżnie :szok::szok::szok: u mnie leje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iście listopadowa pogoda, a piździ, ze szok!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie tak samo, normalnie listopad, zima to chyba w maju będzie, a mi to bardzo krzyżuje plany.
Teraz się zastanawiam, w którym dniu cyklu mniej więcej najlepiej będzie pójść. Kiedy najwięcej zobaczy się na usg np.?
Ja bym poszła na 2-3 dni przed spodziewaną owulacją. Dowiesz się czy są pęcherzyki, jak duże i kiedy ewentualnie mogą pękać, będziesz wiedziała kiedy działać.
hejj nie nadrabiam Was, bo wpadłąm tylko na chwilę z wiadomością od Livastrid:

" W nocy o 2.40 było chlup, o 3.18 8 cm w szpitalu, a a o 4.02 pojawił się synuś. 3590g i 53 cm. POszło szybko, łatwo i przyjemnie :)"

GRATULACJE Liv wracaj do nas szybciutko z Maleństwem :)

GRATULACJE DLA MAMUSI I ZDRÓWKA DLA SYNKA!!!!!!!!!!

Caly dzien siedziakam w pracy, wiec jestem troche przymulone. Ale caly czas myslalam, co z Liv i stwierdzilam, ze napisze, a tu prosze:-) wspaniale wiesci

Liv! Ogromne gratulacje!!! Czekamy na zdjecia:))))))

Gratulacje Liv!

A ja się trochę pochwalę.. Udało się :), w pierwszym cyklu starań :).
Planowo jutro powinnam dostać miesiączkę, ale że jutro idę do pracy na 24h i w dodatku święto to nie zrobiłabym nigdzie beta hcg.. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś. Z rana jeszcze test siusiany - bledziuchna kreseczka, a wyniki badania z krwi pokazały wczesną, dopiero 2tyg ciążę.
Oby wszystko szło bez większych problemów.
Czyli jak dobrze pójdzie to będę wrześniową ;)

Teraz trzymam kciuki za następne kobitki!!!

LIVKA GRAAAAAAAAAAATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘ idealny poród :-D:-D:-D

lokóweczko dla Ciebie również przeogromne gratulacje, spokojnych i szczęśliwych 9ciu m-cy
:-D:-D:-D

Wszystko wskazuje na to że moja ciąża (o ile w ogóle zaistnieje) będzie na samym końcu, każda z Was zaciąży a ja będę składała gratulacje z wielkim uśmiechem i nutka zazdrości ale pozytywną ;-)

No to następna będzie Sylwia i Gosia o czym dowiemy się w weekend :-)

Sylwia
37 dniowy był daaawno temu a po nim już tylko krótsze i to znacznie, zrób test słońce już czas, teraz to juz pewne że wyjdzie pozytywny.

reklama
lokowka gratulacje ja wole sie powstrzymac bo cos mi sie zdaje z nic z tego brzuch zaczyna mnie bolec ;/
ale cykle mialam tak 37.28.31.37.28.30 wie dlatego nie chce testowac wczesniej maz tez twierdzi ze nie jestem w ciazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry