reklama

Mamusie w 2012

O nie nie dziewczyny, na czerwono wino niestety uczulenie mam :tak: nie jakieś wielkie, ale od razu czerwone plamy mi wychodzą, poza tym nie ma takiego w domu :-p
katrina - a z kim Twoja starsza w PL mieszka? w sumie może i sama , Ja miałam 17 lat jak sama zamieszkałam.
sylwia - Ja to w ogóle nie umiem określać czy wysoko czy nisko, poza tym wolę tam nie grzebać :-p to co robisz jutro test? Bo ja to myślę że to tylko formalność , jak z obrona pracy mgr :-D

reklama
anastazja - teraz mieszka z koleżanką i psem, ale dopóki nie była pełnoletnia to najpierw u moich rodziców (bo jej tatuś się wypiął, a warunkiem, że może wrócić było, że zamieszka z tatą), a potem u mojej siostry. Ale jakiś czas temu siostra wyprowadziła się do innego miasta i mieszkała tam ze swoim chłopakiem, ale się rozstali.

Livcia - gratulacje!!!! mamy pierwszą mamusię i dzieciaczka 2012 :-D
Lokówka - spokojnych 9 miesięcy :tak:

Co do mojej prolaktyny, to miałam podwyższoną tylko za 1 razem. Za 3 prawdopodobnie miałam niedomogę lutealną, bo plamienia przed @ mi się pojawiły, ale wzięłam tak dla spróbowania czy to jest to, duphaston, który leżał w domu i udało się od razu, więc pewnie coś w tym było.

Hej :)

piszecie ostatnio jak szalone i nie mam czasu Was nadrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lokówka, gratuluję i życze spokojnych 9 miesiecy
:tak:

Wpadłam z pytaniem:

Mamuśki, co szykujecie na dzień Babci i Dziadka od swoich Maluchów??? Bo ja dzisaij w nocy nie mogąc spać, pomyślałam sobie, ze już niedługo ten dzień a ja nie mam żadnego pomysłu:confused::confused:

Liv ogromne gratulacje!!!!!!!!!! :-):-):-):-) zazdroszcze, ze juz po :-D :-) czekamy na foteczki :-)
lokowka i dla Ciebie ogromne gratulacje!!!! mamuski wrzesniowe przybywajcie!!!! :-D
katrina no to corcie masz juz dorosla :-) jestem od niej starsza 3 lata :-)
Kurcze takie wiesci super od rana!!! oby tak dalej :-)

ja jeszcze nie spie i zaczynam sie wkrecac zaczyna mi sie 35 dc a szyjka dalej wysoko ale ja sobie lubie wkrecac i sie dobiac :happy:
Wysoko? Masz na myśli, że ledwo dosięgasz czy łatwo. U mnie wysoko jest gdy zbliża się @ i wtedy trudno wymacać, a w ciąży miałam długą szyjkę i była nisko, od razu wyczuwalna, zamknięta. Tylko z tą otwartą/zamkniętą po porodzie naturalnym jest problem bo zostaje ślad, ja teraz nie jestem pewna, ciągle mam wrażenie, że otwarta.

Uśmiech dla koleżanek w południe :-)

Nic mi się nie chce, piję herbatę i w ogóle nudyyyy. Jeden syn gra w Zygzaka drugi Zygzaka ogląda na dvd, Piotr pojechał odwiedzić teściów a mama nie wie co ze sobą zrobić.

reklama
Anastazja no bez wytykania palcem nio!:tak: To co ja mam myśleć sobie, jak tu tyle czasu minęło i nic. Mamusią 2012 już pewno nie będę, co najwyżej jak się cud stanie, to będę ciężaróweczką 2012:-D A staram sie dopiero o pierwsze dzieciątko. Ja nawet nie marzę o drugim:zawstydzona/y: Oby mi się to jedno udało chociaż

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry