Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKochane dzień doberek ja nie mogę w to uwierzyć, a WY?????????????????????????????????
Zobacz załącznik 463219
To jest niemożliwe, ale chyba jestem w CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 marca? Wow, kobieto. Ale robiłaś testy w tzw. "międzyczasie"? Kiedy był ostatni?Bunny kochana dziękuję:-) w życiu tego nie wyliczę póki nie pójdę do lekarza, bo ostatnią @ miałam 1 marca, więc nawet nie wiem jak to wszystko jest możliwe![]()
Ciężko powiedzieć, skoro się boi. Może spróbuj posadzić i puścić bajkę, przykuje jego uwagę na dłużej i może się oswoi. No i przychodzi mi do głowy jeszcze taka książeczka, niestety nie pamiętam tytułu, dla dzieci oczywiście i tam jest opisana cała toaleta, nie wiem czy to nie z serii Obrazki dla malucha, ale to wydanie duże, czy coś o higienie . . . to chyba z tego cykluPowiedzcie mi dziewczyny co zrobić z moim Patrykiem. Nie chce siadać na nocnik a jak juz usiądzie to na sekundę, dorosłego kibelka sie boi
Ale się cieszę, bo już tu nam w deprechę wpadałaś. Nie wiem dlaczego ale uderza mnie RÓŻ tego testu :-) Czyżby proroczy? Podejrzewałam, że jesteś w ciąży i się spełniło, więc może i ten róż okaże się prawdziwy :-)
1 marca? Wow, kobieto. Ale robiłaś testy w tzw. "międzyczasie"? Kiedy był ostatni?
Z Frankiem @ miałam 18 marca i termin na Boże Narodzenie
no może rzeczywiście ten test jest proroczy, ale nie myślę o tym, bo generalnie jest mi wszystko jedno;-) ostatni test robiłam prawdopodobnie 12 kwietnia i był negatywny, bo to było zaraz po wizycie u ginka jak przepisał mi Bromergon i chciałam sprawdzić przed rozpoczęciem kuracji sprawdzić czy nie jestem w ciąży czasem
więc raczej rozpocznę 2013 rok!!!!:-)
Posiedzi chwilkę, nic nie leci, wiec schodzi... na nic nasze gadanie, że na siku trzeba trochę poczekać. My czytamy Kajtuś. Na nocniczku (2305393471) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ból dziwny, czasem mam wrażenie, że przechodzę własnie mega przyjemny okres, czasem czuję sie jakbym miała zakwasy po zbyt dużej ilości zrobionych brzuszków. Boli raz mocniej raz słabiej, ale niemal cały czas. Raz tak, ze prawie nie czuję, raz mocno, ale da sie przezyc, a od czasu do czasu tak zakłuje że az zgina mnie w pół
Nie wiem o co kaman, aaaa do terminu @ jeszcze kuuuuuuupa czasu, więc nie wiem o co chodzi
Ale u mnie to normalne, więc nie dopatruję się niczego