reklama

Mamusie w 2012

Sowinko ja od początku czułam że ciąża i mówię Ci będzie grudzień.
Bunny
no właśnie podnoszę wypowiedź Wiki, czy Ty coś wiesz? :-D

O 15 wybieram się na wizytę i mam zamiar zmolestować lekarza o kolejne usg, jakoś niewiedza mnie nie satysfakcjonuje. Wiem ze będzie kręcił nosem ponieważ za 2 tyg mam mieć połówkowe. By nie miał możliwości wymówki biorę starszego synka który nakręcił się że zobaczy dzidziusia i dowie się kim on jest. Wczoraj gdy go uświadomiłam że będziemy namawiać Pana doktora wpadł na pomysł że jako najstarszy z rodzeństwa wybierze drugie imiona. Powiem Wam że nie przyszło nam na myśl by porozmawiać o ewentualnych drugich imionach. Zarówno Ili jak i Ami mają po dwa a tu takie przoczenie. No i dumny brat wybrał ;-)

Trzymać babeczki kciuki bym się wyjaśniło.

reklama
Sowinko ja od początku czułam że ciąża i mówię Ci będzie grudzień.

:-D:-D:-D sylwester, niech bedzie niezapomniany:-D

wika ale masz wyprawke, pewnie ukrywasz, ze masz blizniaki:-D

Syneczki
&&&&&

mialam przeczytac reszte, ale dzis mnie glowa boli, wiec sobie daruje.

moj synus dorobil sie pierwszego zabka uwaga to dolna lewa piatka:szok::-D pewnie golonki chce juz jesc:-D reszta w drodze po prawej stronie, tez tylne zebiska:eek:

Sowinko ja od początku czułam że ciąża i mówię Ci będzie grudzień. Trzymać babeczki kciuki bym się wyjaśniło.
:-D:-D:-D sylwester, niech bedzie niezapomniany:-D

Sylwester to już może być w czwóreczkę albo na porodówce:-p gratki dla synka:-)

Syneczki kciuki mocno zaciśnięte -> daj szybciutko znać czy syn Ci pomógł:tak:

Wika, ale masz tych ciuszków:tak: a powiem Ci, że ja to chyba będę miała trzy razy więcej jak się po wszystkich pozbiera:-p

hop-siup i Sowinka juz w 7 tygodniu:-D niezla jestes:-D

no szczegolnie to w sumie nie wiem czy sie meczyl, bo mu jeszcze pare idzie. po ktorejs tam biegunce pomyslalam, ze moze jednak cos w paszczy jest. troche stekal, ale przestal jak zaczelam mu na noc kleik dawac, wiec myslalam, ze sie nie najadal odpowiednio. A tu zab:-D Ale jaja, mala miala dopiero w 7 miesiacu pierwszy.

Igor też miał późno, koło 8 miesiąca, piątki dopiero teraz mu idą :tak:A Wilczek taki hop do przodu i piątka już jest:-D:-D:-D

Sowinka, cudny suwaczek:-)

reklama
Wika młody chetnie siada na rowerku :tak:na razie bardziej "idzie" niż jedzie , ale to kwestia czasu;-)

Liv piatka?:szok: szook absolutny. Antek pierwszy ząb miał w 5 mscu i teraz całe szczescie jest już dawno po żabkowaniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry