Agatkaak
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam bo cały czas pracuję, nawet w weekendy
A jeśli chodzi o pogodę to jest masakra, mój D. wracał z pracy 5 godzin, ja wyszłam z pracy o 19 i dojechałam do domu o 21.30. Normalnie dojazd zajmuje mi 15min.... Mieliśmy dziś 8 godzin opóźnienia na nagraniu, bo zawodnicy nie mogli dojechać masakra!!!!!Nienawidzę zimy!!
Jutro idę do pracy w biurze to was nadrobię i coś skrobnę
devi- Kciukasy zaciśnięte
Dawno nie pisałam bo cały czas pracuję, nawet w weekendy
A jeśli chodzi o pogodę to jest masakra, mój D. wracał z pracy 5 godzin, ja wyszłam z pracy o 19 i dojechałam do domu o 21.30. Normalnie dojazd zajmuje mi 15min.... Mieliśmy dziś 8 godzin opóźnienia na nagraniu, bo zawodnicy nie mogli dojechać masakra!!!!!Nienawidzę zimy!!
Jutro idę do pracy w biurze to was nadrobię i coś skrobnę
devi- Kciukasy zaciśnięte

no i wjechałam delikatnie facetowi w dupę -> miał hak, więc jemu nic się nie stało, a ja mam troszkę porysowany i wgnieciony zderzak
Policji nie wzywaliśmy, bo to moja wina była, więc jeszcze mandat bym zapłaciła, a tak to naprawię i już
wracaliśmy 1,5h 15km -> Bartuś godzinę był dzielny, ale potem jak zaczął płakać to niczym nie dało się Go uspokoić, a spać mu się nie chciało
i jak już dotarliśmy do domu to dosłownie był cały mokry i musiałam Go całego przebierać
była u lekarza, ale on jeszcze na 100% nie potwierdził ciąży i powiedział, że ma przyjść za 2-3 tygodnie jak już będzie mógł zrobić USG
musiałabym jechać dziś na zakupy, ale jeszcze się zastanowię