agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
kama super!!!
nawet sama przeczytałam artykuł dla własnej wiadomości
nawet sama przeczytałam artykuł dla własnej wiadomości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam jeszcze jedno pytanko do Was wobec tego
skad mam wiedziec kiedy sa te plodne dni jezeli nie mam okresu.....![]()
Uwielbiam internet, i wujka google 
Agnieszka ja właśnie też, nawet mozna później karmić obydwoje na razUwielbiam internet, i wujka google
![]()

Agnieszka świetna lista :-) Dziękuję.
Kurcze od ponad dwóch tygodni, non stop mnie mdli, 27 mam dostać @, zobaczymy czy przyjdzie...
Ja jeszcze karmię i jak byłam niedawno u ginki i powiedziałam jej o zbliżających się starankach to kazała odstawić Małego, bo to jest zbyt duże obciążenie dla organizmu, kiedy jest się w ciąży i karmi inne dziecko. Chociaż powiedziała, że zna takie przypadki. Ale mnie radziłaby odstawić. Co do okresu to ja już dostałam. Pierwszą @ miałam w lipcu, czyli 5 miesiecy po porodzie. I laktacja nie wstrzymuje płodności, znam przypadek dziewczyny, któa karmiła i zaszła w ciąże.Hej kobietki, wybaczcie ze sie nie odzywalam, jestem zawalona praca no i opieka nad małym
Agnieszka super pomysl z lista, zaraz wysyam do Ciebie PW![]()
Ja bym chciała zacząć się starać JUZAle myślę, że odłożymy to do lipca 2011
Bądź nawet sierpnia. Mieszkam w UK, jestem sama z synkiem, boje sie, ze jak zajde w ciaze, a bede np. go podnosila, to cos zrobie malenstwu w brzuszku.
A w ogole to mam do Was kilka pytan: jak to jest z karmieniem piersią w ciąży? I czy miałyście lub znałyście taką sytuację, że mama ma kilkumiesięczne dziecko, a sama jest w ciązy? Jak sobie takie osoby radzą?
No i najważniejsze pytanie)) Nie dostalam jeszcze po porodzie okresu, wciąż karmię piersią - kiedy prezważnie przychodzi okres i czy to prawda, ze laktacja wstrzymuje płodność? Słyszałam że to mit, ale kto wie?
![]()
dzieki !!!!!!!
Witajcie
Agnieszka dziękuję za listę.
Aldo a Ty juz myslisz o nastepnym? Twoje dzieciatko ma 4 miesiace . Ja bym tego nie ogarneła, ale trzymam kciuki !!!!
Młody śpi , aj zrobiłąm obiad i zaraz zabieram go na basen. Kurcze u nas sa ferie i mam przerwe w korepetycjach ;/ zawsze kasa wpadłą a tu jeszcze tydzień posuchy![]()
Cześć Dziewczynki,
Chciałam się przywitać, ponieważ dołączam do Waszego grona planujących Dziecko na rok 2012, najchętniej marzec kwiecień
Czytam sobie o Waszych przygotowaniach do starań i się załamuje..... Jak wiele jest rzeczy, których nie wiem.... I już na wstępie dopadły mnie wątpliwości czy podjęliśmy słuszną decyzję...
W każdym razie zrobiłam pierwszy i chyba najwazniejszy krok - odstawiłam plastry antykoncepcyjne![]()
Ps. To trochę głupie pytanie, ale nie bardzo wiem, jak wkleić sobie zdjęcie/obrazek pod nickiem, tak jak wy macie? Proszę o jakieś proste wskazówki- nie jestem w tych sprawach za bardzo oblatana.
I sie nie zalamuj, o czym nie wiesz to sie dowiesz, plastry wsio, wiec luz. Jak bejbe chcesz to bedzie wszystko ok;-)
Ty masz fajnie ja tam boje sie wody, nie umiem plywac :-(Ostatni moj styk z szeroka woda byl w brzuchu mamy
u mnie też posucha, ale w piątek wypłata1
Martolinka, ja tez mam posuche a dopiero co wyplata bylaTy masz fajnie ja tam boje sie wody, nie umiem plywac :-(Ostatni moj styk z szeroka woda byl w brzuchu mamy
![]()
:-):-):-)