Aga- nie ma mnie na liście:-(, możesz mnie dopisać? oficjalnie- marzec 2011
Fajna sprawa z tą listą, niby taka mała rzecz, a cieszy...:-), można w każdej chwili sprawdzić co i jak u której, inaczej ciężko by było się orientować. A jak będą potem dokładne info, to będzie jeszcze ciekawiej- będzie można na bieżąco każdej kibicować.
Z tego, co widzę, jak na razie to ja i lelek zaczynamy najszybciej- oby pomyślnie! Może jeszcze jakieś dziewczyny dołączą na nasz wąteczek to zrobi się weselej.
Ok, to ja już spadam do łóżka, do mojego M. Jestem typowym nocnym markiem, ciężko mi się rozstać z forum nawet o tej godz.;-) Ale muszę się w końcu położyć, jutro rano po 6 pobudka do pracy (dla mnie- koszmar!!!

), najchętniej to bym już w ogóle przeszła "na swoje", tzn. prywatną działalność, ale szczerze mówiąc trzyma mnie przy tej pracy myśl, że jak szybko zafasolkuję, to będę mieć z tego jakieś profity, będę na pewno zabezpieczona "socjalnie". Nie, żebym nie lubiła uczyć w szkole- ale same wiecie jakie są warunki, pensje...itp
Pa! Pa! Miłej nocki!
Ps. To trochę głupie pytanie, ale nie bardzo wiem, jak wkleić sobie zdjęcie/obrazek pod nickiem, tak jak wy macie? Proszę o jakieś proste wskazówki- nie jestem w tych sprawach za bardzo oblatana.