livastrid
2010 & 2012
no to czekamy na liste 
Juliane witam rowniez. Lelek, a moze pomysl o zabawie w kisielu poziomkowym;-)
Wesolej nocki

nom ja tam dopiero teraz jestem podekscytowana. Pierwsza ciaza byla wymuszona i na odczepke dla wszystkich co sie to dopominali od meza rozpoczynawszy, a dalej przez wlasnych rodzicow, znajomych, na lekarzu skonczywszy. Oczywiscie zakochana bylam od chwili zobaczenia mojej mordki na usg, ale do tego momentu tak naprawde to ja mialam kiepski nastroj.pewnie nasze mamusie mają już nieco inne odczucia
Juliane witam rowniez. Lelek, a moze pomysl o zabawie w kisielu poziomkowym;-)
Wesolej nocki
nie ma nic gorszego niż robienie dzidziusia na zawołanie bo wtedy trudno o sukces, moja mamuśka tak miała przez rok , my z M też próbowaliśmy przed ślubem już no bo każdy gadał ,że kasy nie ma na wesele, a potem jak odpuściliśmy sobie i stosowaliśmy metodę przerywaną (no bo gdyby jednak to by źle nie było;-)) to od razu zaskoczyłam
jak juz pisalam kupilam te testy tak przy okazji, bo kupowalam ciazowe u tego samego sprzedawcy ;-) tak tylko z ciekawosci jak to dziala :-) Dzidziusia na zawolanie nie bedzie
zawsze wydawalo mi sie, ze przy stosowaniu tych ,,metod antykoncepcji'' - jesli w ogole mozna to tak nazwac- o ciaze nie trudno, a jednak...
jutro na szczescie juz sobie jada.

jak po lecie będziemy remontować sypialnię to chyba o 200x220 pomyślimy