Dziękuję Wam za słowa otuchy
Skoro jesteście już Mamami to na pewno wiecie co mówicie, a to na mnie działa
Dzisiaj odkryłam, że jest takie forum i jestem nim zachwycona
Fajnie, że coś takiego w ogóle istnieje
A co do umowy o pracę to napiszcie co konkretnie chcecie wiedzieć. Jak sama nie będę wiedzieć to mam możliwość zasięgnięcia opinii u dobrych kadrowych to mogę się jutro w pracy wszystkiego dowiedzieć. Tylko muszę konkretnie wiedzieć o co spytać.
Dzisiaj odkryłam, że jest takie forum i jestem nim zachwycona
A co do umowy o pracę to napiszcie co konkretnie chcecie wiedzieć. Jak sama nie będę wiedzieć to mam możliwość zasięgnięcia opinii u dobrych kadrowych to mogę się jutro w pracy wszystkiego dowiedzieć. Tylko muszę konkretnie wiedzieć o co spytać.

) nie potrafię pływać i mam wątpliwości, czy kiedykolwiek się jeszcze nauczę...
A jak myślicie dziewczyny, czy ważąc naprawdę mało mam szanse w ogóle zajść w ciążę i urodzić dziecko??? Bo mój gin. nie widzi problemu, ale ja mam obawy. Znacie może jakieś przykłady (na pocieszenie) dziewczyn takich jak ja (tzn. szczypiorków), którym się bez problemu udało?
no ale jak tyle chcesz zrzucic to podziwiam. Ambitna jestes.

:-)
Ale już nawet 6kg by mnie ucieszyło, a jest to najbardziej realna z mozliwości
W tej chwili mam BMI 24,9 - więc praktycznie górna granica normy, na szczeście przy moim 1,75m moja waga nie jest az tak zauważalna, no i jeszcze mam takie bardzo grube kosci, więc dramatu nie ma, ale lepiej czułabym się ważąc mniej - tak mi się zdaje ;-)