wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Wikuś podziel się wolnym, chociaż jednym dniem![]()
ooo tak tak Wika daj ze dwa dni wolnego![]()
OJ, Koleżanki nie ma lekko..... błogo się lenie i nie oddam ani grama!!!!!!!! Wredna jestem, wiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wikuś podziel się wolnym, chociaż jednym dniem![]()
ooo tak tak Wika daj ze dwa dni wolnego![]()

ale zawsze tak narzekam a później się cieszę
muszę tylko szybciej wyjść i iść do sklepu po ptasie mleczko :-)Witam,
No to superGratuluję podjęcia decyzji
Siedzę w domu. Mam jeszcze tydzień wolnego. W tym tyg. już nie prowadzimy dyżurów feryjnych. Ja też sie wyspałam. Pospaliśmy z Igorem do 9:30!!!!
Gratuluję, ja już się nie mogę doczekać samodzielnych kroczków Igora, bo jak narazie to chodzi prowadzany za rączkę, albo jak pcha swój pchaczyk![]()
kochana podjeta bo poki co wsyztsko uklada si eponaszej mysli![]()
Fakt zawsze jakiś krok już do przoduDobrze ze, chociaz Tobie Agnieszko udalo sie zwalczyc system opieki zdrowotnej;-) zawsze chociaz jedna z nas ma do przodu![]()
Wika Ty wredoto zlituj sięOJ, Koleżanki nie ma lekko..... błogo się lenie i nie oddam ani grama!!!!!!!! Wredna jestem, wiem)))

dopiszęAgnieszko dopisz mnie do listy staraczek chyba ze ja sie nie licze.. ale jesli jednak sie licze to zaczynam we wrzesniu 2011
ja Cię jaka wrednaOJ, Koleżanki nie ma lekko..... błogo się lenie i nie oddam ani grama!!!!!!!! Wredna jestem, wiem)))

:-):-):-)obiadek prawie zrobiony - dziś fasolka po bretońsku z boczkiem, a ja sierota ucięłam się przy otwieraniu puszki wrrrAniu to w lipcu będziemy urlopować się razem,bo w lipcu mam drugi urlop,jak nigdy dwa do roku
Ty pranie robisz,obiad a Ja niestety idę do pracyale zawsze tak narzekam a później się cieszę
muszę tylko szybciej wyjść i iść do sklepu po ptasie mleczko :-)

Wika Ty wredoto zlituj się![]()
ja Cię jaka wredna:-):-):-)
mi nawet smakuje, ale on tez moglby jesc, bo menu ma bardzo okrojone a jeszcze wymysla:-(, po drugie- poszlamdo smyka kupic 2 pary body z dlugim i zostawilam tam 50zl, a tak naprawde wyboru nie bylo i wzielam to co mieli, czyli jakies badziewie
w naszej malej miescinie nie ma sklepow dzieciecych a ten 1 jest do d....