Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też często jemy poza domem ale raczej staramy się więcej gotować w domu.Heh dobrze wiedziec :-) my jak mamy ochote to gotujemy - czesto wspolnie, jak nie mamy to jedziemy gdzies na obiad -roznie bywa

uroki macierzynstwa :-)
Ja tak samoALe jakże piękne) Macierzyństwo najpiękniejsza rzecz na świecie.. Gdyby pensja mojego M. wystarczała na pokrycie rachunków i jakieś w miarę dogodne zycie poszłabym na wychowawczy.. a tak???
Dziwne to jakies, odchudzajacy sie maz brzmi conajmniej komicznie.
Jasne zadowole sie pewnie kanapka.
no czas leci sobie. A Wy ile jestescie ze swoimi?
Oby jak najszybciej udalo Wam sie kase uzbierac na ten kredyt, Agnieszko. W gruncie rzeczy nie m to jak na swoim a nie dawac komus na czynsz.
czesc skowronki
transport mi nawalil, wiec nie pojechalam. To juz druga rzecz, ktorej nie zalatwie w tym tygodniu. O dwie za duzo, widocznie to kiepski tydzien na zalatwianie spraw.
I w ogole sasiad mi wczoraj zmarl. Za duzo tego wszystkiego.
No no jakie z Was slodkie lakomczuchy:-) Ja w zasadzie nie jem slodyczy, moze dlatego jestem taka zimna;-) Sa ciastka, ktorych zwykle nie robie np mufinki sa zawsze wytworem meza. W ogole zameldowal mi wczoraj, ze sie odchudzaDziwne to jakies, odchudzajacy sie maz brzmi conajmniej komicznie.
Tak, teraz to ja bede robic obiady tylko dla siebieJasne zadowole sie pewnie kanapka.
5 lat i 5 miesiecy nio, nio Maron... Mi w lutym skoczy 9 i pol rokuno czas leci sobie.
A Wy ile jestescie ze swoimi?
Oby jak najszybciej udalo Wam sie kase uzbierac na ten kredyt, Agnieszko. W gruncie rzeczy nie m to jak na swoim a nie dawac komus na czynsz.
NIe ma to jak sobie dogodzić 
Wika ponad 10 lat, nie znudzilo sie? 

Zartuje oczywiscie
Czasami czujemy się jak stare dobre małżeństwoTa, kanapka to baaardzo wyrafinowany obiadWika ponad 10 lat, nie znudzilo sie?
Zartuje oczywiscie
![]()

no ale zdarza sie ze mam dluzsze wiec czekam