Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- no ale wiem, że muszę się sprężyć i wszystko szybko pozałatwiać- może "za chwilę" zamieszka u mnie w brzuszku fasolka!?
Oficjalnie staranka zaczynam od nast. cyklu, ale zaraz zaczynają mi się dni płodne (przynajmniej wg kalkulatorów), więc całkiem możliwe, że coś z M. zdziałamy... (ale tak nie nastawiając się na nic, bez specjalnego starania)- bo wątpię czy wytrzymamy jeszcze prawie miesiąc...
Chirurg
To chyba coś poważnego
Kobieto nie lekceważ lepiej tego!!!! Byłaś w końcu na tych zakupach dla Julki???
;-);-)
No a tak swoją drogą to ja tez dalej karmię (no i wciaz i nadal UWIELBIAM to :-))
Nie wiem jak Stasia odstawić, bo się Myszka strasznie przyzwyczaiła do karmienia o 1 w nocy.. Deadline mamy ustalony na połowę marca i już zbieram siły, żeby powiedziec wtedy stanowczo NIE ;-) W sumie z karmień w dzień zrezygnował bez problemów, ale to jedno nocne to jest taki Jego czas tulenia się do mamusi :-)
nigdy nie mogę się powstrzymać.
be, do konca zycia trzeba sie edukowac:-)
. Tempka mi spadla dzis. A dalabym sobie lape uciac, ze owulke mialam w sobote
Ale numer
Wika czyrak to coś w rodzaju wrzodu, chyba jutro pójdę do rodzinnej po skierowanie, o ile M dostanie wolne żeby z Julią posiedzieć.
Byłam kupiłam jej dwa śliczne sweterki, i następną zabawkęnigdy nie mogę się powstrzymać.
Wika jak będziesz przestawiać Igorka na MM to na początku mieszaj swoje mleko z modyfikowanym, z czasem coraz więcej MM a mniej Twojego, na pewno mu posmakuję.
Kurczę przy Was czuję się jak wyrodna matka :-(
I przestancie pisac o szybszych probach bo zaraz i ja sie pokusze. Tempka mi spadla dzis. A dalabym sobie lape uciac, ze owulke mialam w sobote
Ale numer
![]()