• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

witaj, witaj anastazja1m,
piszesz w czerwcu? witaj w klubie (no chyba, ze maz wykrakal wczorajsze blizniaki:-p)

natalia!:szok: tylko nie piosenkarka, chyba tego nie zniose. Wez tabletke, po co cierpiec

nie, no ja poki co kaamaa to o 6 tez mam pobudki, tylko, ze moja jeszcze da sie polozyc spac

juliana, nie pisz ze zwariowane, bo jeszcze anastazja od nas ucieknie:-p

co za dzien, nic mi sie nie chce:-p

reklama
Coś o sobie , hmmmm :)

Mam już prawie 26 lat ( ale stara jestem :() , mieszkam w Krakowie, mam męża ( udało mi się go złapać ;)) od 8 lat mieszkam już w Polsce ( straszni szybko zleciał ten czas ;)) , przeważnie wszystko co zaplanuję wychodzi , ale są oczywiście wyjątki. Mam nadzieję że dopasuję się do Waszego zwariowanego świata, bo też jestem trochę zwariowana :)
Ja już biorę kwas foliowy i żurawinę w tabsach bo mam jakiś chyba przewlekły problem z zapaleniem pęcherza ale na szczęscie zawsze bezobjawowo ( chociaż tyle dobrze ) , jeśli nie uda się czerwiec/lipiec , najpóźniej sierpień , to dopiero w przyszłm roku będziemy się starać, to akurat ja tak postanowiłam , bo nie chcę już w zimie chodzić w początkowej ciąży:)
livastrid - bliźniaki , fajnei by było .... chyba :)

juliana, mowisz, ze dbasz o dobre samopoczucie nowych? dobra, kolejne tez ostrzegaj;-)

nie, no wczoraj jak uslyszalam "ale fajnie, gdybym strzelil blizniaki" to sie wscieklam i dodalam, "wiesz, to juz wole trojaczki":-D

tak, ja sie przygotowuje, miesiac temu odstawilam kwas foliowy i koncze z karmieniem, do kwasu powroce tak za miesiac jak dobrze pojdzie. Najwazniejsze, ze mentalnie jestem przygotowana:-D, bo juz wiem, co mnie czeka:-D:-D

Anastazja, sa tu starsze, Ty jestes tak po srodku

natalia, kto wie, kto wie:-D

anastazja, wlasnie tak jakos nie chce mnogiej ciazy, predyspozycji do tego tez nie mam a w ogole to boje sie takiej ciazy i w ogole nie chce o czyms takim slyszec:-p:laugh2:

youki pouki, chrabaszcz mi zasnal:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No to ładnie , to widzę że niecierpliwe jesteście i jeszcze w 2011 zostaniecie mamusiami :P
Mnoga czy pojedyncza, byle zdrowe potomstwo było :)
Większośc widzę już ma dzieci i o drugiego się stara.
Oby szybko wiosna przyszła, bo od wiosny do lata ( oczywiście mam na myśli czerwiec/lipiec :)) jeden krok :)

reklama
k..wa mać!!!! przepraszam :)))

napisałam sie i mi posta zżarło!!!!!!!!!!!!!

Nie chce mi sie już pisać drugi raz tej epopei :((

Anastazja witaj, ja mam 28 lat a jeżeli chodzi o przygotowania to:

po pierwsze primo: zapisałam sie do Staraczek 2012 :-D
po drugie primo: biore kwas foliowy
po trzecie primo: musze odstawić Igora od cyca:szok::-(
po czwarte primo: wierzę, ze sie szybko uda

Martolinka- to Ty masz dzisiaj upał u siebie. Tylko -9!! piskuś przy naszych -20!

Livastrid- kochana, gratuluję :). Mówisz, ze będą bliźniaki.:tak: I już nic uu Ciebie nie sypie:-( Tak mało masz przecież śniegu:-D:-D:-D

Lelek- POBUDKA JUŻ POŁUDNIE!!!!

Kaamaa- moje dziecie też ma masę zabawek, ale najlepsza zabawa jest z garnkami. Daję mu kilka garnków, jakieś łyżki, miseczki i dziecka nie ma:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry