Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzi mi o Rivers Island pod Berlinem, takie tropiki

zartuje oczywiscie
Niech przylazi szybko. Ja w necie wyczytalam, ze 4-6 tygodni musze czekac. A gin nawet za wizyte nie wzial kasy jak mi przekazal takie straszne wiesci :-( Ale zbieram sie w miare szybko. Jest lepiej, duzo lepiej. Za miesiac jade na 20 dni na wakacje :-)

( od wódki mnie odrzuca deczko)
winko to Ty francja elegancja, jakis ladny ciuch dla markizy prosimy
czerwcowa moze? nie chce mi sie liczyc
wstaw suwak z wakacjami a moze wlasnie wtedy zmajstrujesz? moja kolezanka po miesiacu od lyzeczkowania zaszla i urodzila oczywiscie male malenstwo;-)wiec spoko, ale faktycznie mowi sie 3 miesiacetak piszesz anastazja o tej syberii wiec tak sem pomyslala stereotypowowinko to Ty francja elegancja, jakis ladny ciuch dla markizy prosimy
lazurowe to Ty mlodziutka jestesczerwcowa moze? nie chce mi sie liczyc
wstaw suwak z wakacjami a moze wlasnie wtedy zmajstrujesz? moja kolezanka po miesiacu od lyzeczkowania zaszla i urodzila oczywiscie male malenstwo;-)wiec spoko, ale faktycznie mowi sie 3 miesiace

Winko to ostatnimi czasy popijam , bo po nim tylko głowa mnie boli a brzuch nie rośnie

Ach...
Niesamowite jestescie laski, juz mi dobrze z Wami
:-)lazurowe - słuchaj livastrid , ona dobrze powiada - w wakacje dobrze się majstruje![]()

pod najwyzsza gora w Bergen

a ja zawsze, no niestety...nie, ale w 1/4 z Ukrainy 
zagon chlopa niech sie nie opieprza, po co on jest
2012 to najweselszy watek na calym bb 

i to powiedzialabym ze maz mnie prawie na szpiku wykorzystal;-)

najladniejsze i najmniej uciazliwe byly podczas ciazy i takie moglyby zostac
no mi prawie 30 kg doszlo w ciazy, ale ja jak pisalam z cisnieniem problemy mialam no i waze mniej niz przed ciaza teraz