Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Moj najmlodszy poszedl wlasnie pierwszy dzien do zlobka. Troche mi smutno bylo i jakos caly weekend byla lekko zdenerwowana. Dzis jednak juz duzo lepiej, tym bardziej, ze maz mowil iz Alexander dobrze sobie radzil
. U nas termin staranek sie nie zmienil i caly czas myslimy o rozpoczeciu ich w przyszlym roku we wrzesniu
. Na razie popracuje sobie troche, coby zebrac sily na siedzenie w domu

Mojemu M. marzy się trójeczka, ale ja nie wiem czy zdecyduję się na trzecie dziecko. Hmmm, najpierw musimy zmajstrować drugie 

Fajnie było w ciąży. 

Mama Sówka własnie jak tam po nocce z dzieciakami
Mama Sówka- jak tam Julia po nocce u Was? Pierwszy raz została u Was sama na noc?? A tak wogóle to musiałam sobie przełożyć te Twoje objaśnienia o Julce na swoją rodzinkę i wiem o kogo chodziA Ola to kto??? Mama Julki??
Ola to jest siostra Wacka (mojego Mężusia) i oni razem z narzeczony mieszkają z nami, więc u nich spała Julia, ale była bardzo grzeczna
jutro napiszę

fotki już widziałam teraz czekam na relację:-)
niestety odkleja jej się łożysko i musi leżeć
Oliwka Bartusiem zachwycona i uknułyśmy z Kasią plan, że się hajtną, a my będziemy Babciami ich dzieci

No ale urodził się Igorek i ostatnio jak się widziłyśmy to Majka zauroczona Igusiem, podchodzi, przytula, całuje.... Więc my już się śmiałyśmy że jednak tymi teściówkami zostaniemy